Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15 Hedef 40

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,165
10,519
113
İnşallah Kral Senin kalbin temiz her zaman kazan bazıları gibi güzellik yaptım şunu yaptım bunu yaptım diye söylenmiyorsun buralarda
Saol reisim senin gibi form 'un ağır taşlarından olan güzel insanlardan gerçek dostlardan güzel tepkiler almak benim için doğru yolda oldugumun göstergesidir. Varol reis

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,692
32,028
113
Saol reisim senin gibi form 'un ağır taşlarından olan güzel insanlardan gerçek dostlardan güzel tepkiler almak benim için doğru yolda oldugumun göstergesidir. Varol reis
Şimdi gelir derler Yalakalık yapıyor 😄 seni burada bir ton kişi şu an kıskanıyor biliyor musun Şu dağıtımları yapıyorsun diye 😄

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,692
32,028
113
Reis bulaşma boşver canını sikarlar gerek yok bence ama gene sana kalmış reis 😃
Sabah sabah güleceğim yoktu var ya güldürdün ya Allah da seni güldürsün benim canımı Kimse sıkamaz canımı kimse yakamaz zaten bir kere canım yandı çok büyük yandı o acı yanında hiçbir şey fayda etmez

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,817
2,543
113
Sabah sabah güleceğim yoktu var ya güldürdün ya Allah da seni güldürsün benim canımı Kimse sıkamaz canımı kimse yakamaz zaten bir kere canım yandı çok büyük yandı o acı yanında hiçbir şey fayda etmez
Reis ben lazım değerli insanlara laf gelince kendini tutamaz hale gelebiliyorum senin için ban yerim lan ben 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...