Bol şans dostHerkese günaydın dostlar.Hedefe ulaşırsak 5 dost ödül verelim..
Saol reisim senin gibi form 'un ağır taşlarından olan güzel insanlardan gerçek dostlardan güzel tepkiler almak benim için doğru yolda oldugumun göstergesidir. Varol reisİnşallah Kral Senin kalbin temiz her zaman kazan bazıları gibi güzellik yaptım şunu yaptım bunu yaptım diye söylenmiyorsun buralarda
Reis bulaşma boşver canını sikarlar gerek yok bence ama gene sana kalmış reis 😃İşin gücün rast gitsin Kral Şimdi çıkar bir iki tanesi yine benimle uğraşır Dün sen yazmışsın ya
Şimdi gelir derler Yalakalık yapıyor 😄 seni burada bir ton kişi şu an kıskanıyor biliyor musun Şu dağıtımları yapıyorsun diye 😄Saol reisim senin gibi form 'un ağır taşlarından olan güzel insanlardan gerçek dostlardan güzel tepkiler almak benim için doğru yolda oldugumun göstergesidir. Varol reis
Yav o şimdi gelenler s.o.g reis 🤣🤣Şimdi gelir derler Yalakalık yapıyor 😄 seni burada bir ton kişi şu an kıskanıyor biliyor musun Şu dağıtımları yapıyorsun diye 😄
Sabah sabah güleceğim yoktu var ya güldürdün ya Allah da seni güldürsün benim canımı Kimse sıkamaz canımı kimse yakamaz zaten bir kere canım yandı çok büyük yandı o acı yanında hiçbir şey fayda etmezReis bulaşma boşver canını sikarlar gerek yok bence ama gene sana kalmış reis 😃
Reis ben lazım değerli insanlara laf gelince kendini tutamaz hale gelebiliyorum senin için ban yerim lan ben 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Sabah sabah güleceğim yoktu var ya güldürdün ya Allah da seni güldürsün benim canımı Kimse sıkamaz canımı kimse yakamaz zaten bir kere canım yandı çok büyük yandı o acı yanında hiçbir şey fayda etmez
Hugabet midir nedir deneme bonusu var onu almaya çalışıyom 500 yatırımlı iki buçuk çekimli bence bu site öder diye tahmin ediyorum şu bonusualsak yapsakYav o şimdi gelenler s.o.g reis 🤣🤣
İy 90.5 üst 15k girecektim kral da bir an vazgeçtim geri niye bilmiyorumSydney maçı kaçmaz
Reis kızma bana ama dolandırıcı dediler ben 55 k dan sifirladim 🤣🤣Hugabet midir nedir deneme bonusu var onu almaya çalışıyom 500 yatırımlı iki buçuk çekimli bence bu site öder diye tahmin ediyorum şu bonusualsak yapsak
zaten görüyorsun anlatmama gerek yok oReis ben lazım değerli insanlara laf gelince kendini tutamaz hale gelebiliyorum senin için ban yerim lan ben 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sağlık olsunİy 90.5 üst 15k girecektim kral da bir an vazgeçtim geri niye bilmiyorum