- 35,237
- 18,899
- 113
Yapalim şans yerindeyken7 kişilik ödül gönderildi. Açıkta dışarda kalan , yeni gelenler için de yeni rol yapalım ister misiniz dostlar. @DoktorX reisim ulaşacak az önce ki ödül sahiplerine
Yapalim şans yerindeyken7 kişilik ödül gönderildi. Açıkta dışarda kalan , yeni gelenler için de yeni rol yapalım ister misiniz dostlar. @DoktorX reisim ulaşacak az önce ki ödül sahiplerine
Kesene bereket kanka bakalım seçildik mi açıkta mı kaldık ona göre katılırız ödül kazandıysak katılmayız almayan arkadaşlar kazansın7 kişilik ödül gönderildi. Açıkta dışarda kalan , yeni gelenler için de yeni rol yapalım ister misiniz dostlar. @DoktorX reisim ulaşacak az önce ki ödül sahiplerine
Kesen dolu olsun7 kişilik ödül gönderildi. Açıkta dışarda kalan , yeni gelenler için de yeni rol yapalım ister misiniz dostlar. @DoktorX reisim ulaşacak az önce ki ödül sahiplerine
kesene bereket dost teşekkürler.7 kişilik ödül gönderildi. Açıkta dışarda kalan , yeni gelenler için de yeni rol yapalım ister misiniz dostlar. @DoktorX reisim ulaşacak az önce ki ödül sahiplerine
Burdayım abi@Devecibey burda mısın 😀😀
Ahmedim adamdır@Devecibey burda mısın 😀😀
Ödül tarafıma ulaştı eline sağlık kankaDostlar sırayla yazıyorum dönüş yaparsınız
Tekrardan kesene bereket @EşrefTEK80
İsallah bana cikarKesene bereket kanka bakalım seçildik mi açıkta mı kaldık ona göre katılırız ödül kazandıysak katılmayız almayan arkadaşlar kazansın
SeçilmedikmiBekliyoruz da sevilmedik mi acep
4 kupon takip ettim bana bile çıkacağı meçhul son adımı takip edemedim çünküİsallah bana cikar
Kesene bereket reis7 kişilik ödül gönderildi. Açıkta dışarda kalan , yeni gelenler için de yeni rol yapalım ister misiniz dostlar. @DoktorX reisim ulaşacak az önce ki ödül sahiplerine
Hafız ben hiç takip etmedim ama kesin bana çıkacak🤣4 kupon takip ettim bana bile çıkacağı meçhul son adımı takip edemedim çünkü![]()
RastgeleYeni rolumuz baslasin 10k ile başladık hedef 35 ki dostlar. Hedefe ulaşırsak 5 dosta daha ulaşırız. Olmazsa uyuruz. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 934294
Bol şanslarYeni rolumuz baslasin 10k ile başladık hedef 35 ki dostlar. Hedefe ulaşırsak 5 dosta daha ulaşırız. Olmazsa uyuruz. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 934294