aynen onuda yapıyorlarArtık bakiyeyi kendileri oynayıp sifirlayan sitelerde çoğaldı
Ondan sordum çekimi hemen odemisler artık 1k havale yi bile 2-3 saatten aşağı göndermiyor siteler 50k tak diye Ödemiş helal olsunBu devirde böyle sitelere hasret kaldık
1k yı 24 saat bekletenler var
Ramazan'ın bereketiIlk defa bi roll de bende kazandım buda bi mucize .d
2fa veya SMS doğrulama varsa o zor oluyor kankaaynen onuda yapıyorlar
Laaannn jsjdjd Ramazan bereketiyle kumarın ne alakası var sjkkdkfRamazan'ın bereketi
Öyle wallaOndan sordum çekimi hemen odemisler artık 1k havale yi bile 2-3 saatten aşağı göndermiyor siteler 50k tak diye Ödemiş helal olsun
Karıştırma orasını 😃Laaannn jsjdjd Ramazan bereketiyle kumarın ne alakası var sjkkdkf
yok kral yapıyor şimdi konu dışına cıkmak istemiyorumda eski sponsorlardan betzula vbet virüsbet oldu zamanında 2-3 sene önce bakiye sıfırladı rulet oynamış normalde hayatta oynamam rulet söylesekde şikayet etsekde sonuç alamadım2fa veya SMS doğrulama varsa o zor oluyor kanka
Olum çarpılsanız la jsjkskdKarıştırma orasını 😃
Ben son kuponu takip edemedimGuvenilir baştan beri takipde olan isim verebileceğiniz kim var ozelden irtibat kurabileceğim dostlar ? Ben maç takip etmekten buraya odaklanamadim fazla. Emekleri boşa gitmesin kimsenin
Geçmiş olsunTebrikler doktora gittik geldik gözde sıkıntı var takip edemedik
EywGeçmiş olsun
Yav sen nerdesin kardeşim ya ?Tebrikler doktora gittik geldik gözde sıkıntı var takip edemedik
Geçmiş olsunTebrikler doktora gittik geldik gözde sıkıntı var takip edemedik
Yav apo abi resmi niye değiştirin yavBen son kuponu takip edemedim
Aynen fark açılınca yorumlar azalmıştı 😂Çoğu zaten yattı diye fazla yazan olmadı 🤣🤣
Abi ben gözümü cizdirmistim bugünde sıkıntı çıktı gözümü yikatmaya gittmistim acileYav sen nerdesin kardeşim ya ?