Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 50K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,777
14,506
113
Sabahtan beri takip edenlere geçmiş olsun. Eşref 2 adımda toplar yine kasasını

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,589
113
Valla açık açık herkes maci takip etti son saniyelere kadar sürekli faul oldu ev 90 oldu bitti mac 1.5 dakika vardi fark 8 di olacak şey degil

keriz6707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,122
806
113
Allah belasını versin karşıyskanın böyle basket ilk defa gördüm adamlar hiiç 2
18 saniyenin üstünde hucum etmedi hep 8-10 saniye bravo

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,777
14,506
113
Vallahi sabah 9 dan beri bende çok yoruldum. Yaptım bir kupon 10k ya emekler boşa gitmesin en azından diye yoksa yarın devam edecektim. Gelirse 2 maç yazarız gelirse 20 kişiye dagitiriz
Kanka boşver valla ne kendin yorul ne de insanlara boşa ümit ver. Sana bişey demiyorum kazanıp dağıtmak istedin de olmadı yani. Bol kazanç sana hadi görüşürüz

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,166
10,524
113
Birde bu insanları anlamak gerçekten çok zor . 35k dağıttım ben 4 günde. Kime ne kötülük ettim de bu şekilde davraniyorlar anlamak da zorluk çekiyorum. Yani muhtemelen boyun üstünde bir yerlerde sorun var ama nerde bilmiyorum

Ekli dosyalar

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,589
113
Mersin maçında olanlar beni çok yordu zaten. Kayıp olması önemli degil. Olanlar adamı üzüyor yoksa zaten 70k kardayim Ekli dosyayı görüntüle 887019
Açık açık şike yaptılar ev 90 i görsün diye karda olman veya olamaman önemli değildi mersin gelmesi lazımdı zaten rol biterdi sende dağıtımı yapıp konuyu kapatırdin ama buyuk şike dondu macta kimse bunun aksini diyemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...