- 1,912
- 288
- 83
Sağlık olsun neyse
Kanka boşver valla ne kendin yorul ne de insanlara boşa ümit ver. Sana bişey demiyorum kazanıp dağıtmak istedin de olmadı yani. Bol kazanç sana hadi görüşürüzVallahi sabah 9 dan beri bende çok yoruldum. Yaptım bir kupon 10k ya emekler boşa gitmesin en azından diye yoksa yarın devam edecektim. Gelirse 2 maç yazarız gelirse 20 kişiye dagitiriz
Bol şansMersin maçında olanlar beni çok yordu zaten. Kayıp olması önemli degil. Olanlar adamı üzüyor yoksa zaten 70k kardayim Ekli dosyayı görüntüle 887019
bol şnssMersin maçında olanlar beni çok yordu zaten. Kayıp olması önemli degil. Olanlar adamı üzüyor yoksa zaten 70k kardayim Ekli dosyayı görüntüle 887019
Bol şanslarMersin maçında olanlar beni çok yordu zaten. Kayıp olması önemli degil. Olanlar adamı üzüyor yoksa zaten 70k kardayim Ekli dosyayı görüntüle 887019
Bol şanslarMersin maçında olanlar beni çok yordu zaten. Kayıp olması önemli degil. Olanlar adamı üzüyor yoksa zaten 70k kardayim Ekli dosyayı görüntüle 887019
Bol şansMersin maçında olanlar beni çok yordu zaten. Kayıp olması önemli degil. Olanlar adamı üzüyor yoksa zaten 70k kardayim Ekli dosyayı görüntüle 887019
Açık açık şike yaptılar ev 90 i görsün diye karda olman veya olamaman önemli değildi mersin gelmesi lazımdı zaten rol biterdi sende dağıtımı yapıp konuyu kapatırdin ama buyuk şike dondu macta kimse bunun aksini diyemezMersin maçında olanlar beni çok yordu zaten. Kayıp olması önemli degil. Olanlar adamı üzüyor yoksa zaten 70k kardayim Ekli dosyayı görüntüle 887019
@KaRaa utanmaz herıfBirde bu insanları anlamak gerçekten çok zor . 35k dağıttım ben 4 günde. Kime ne kötülük ettim de bu şekilde davraniyorlar anlamak da zorluk çekiyorum. Yani muhtemelen boyun üstünde bir yerlerde sorun var ama nerde bilmiyorum