- 13,567
- 6,119
- 113
Ahmet başkan sende eski işine döndün ya ( totemcilik) helal olsun ne diyeyimEşref hoca sağolsun sabah 9 akşam 9 roll takibiyle rekor kıracaz
Ahmet başkan sende eski işine döndün ya ( totemcilik) helal olsun ne diyeyimEşref hoca sağolsun sabah 9 akşam 9 roll takibiyle rekor kıracaz
Papel çıkmış da ona da güvenemedim payfix papara tarzı yarın kapatsalar içerde para olsa gittiYakinda normale döner yatirim limitleri
Farkli bir method koyarlar illkaki
1 gün nikahlı kaldimminisin bitti esir son EnişteŞuraya bak rezil bir kanun bu dayı
Rekor dağıtım yakışır buna 😁Eşref hoca sağolsun sabah 9 akşam 9 roll takibiyle rekor kıracaz
Parantez içinde belirtmen iyi olmuş kral insanlar yanlış anlayabilirdiAhmet başkan sende eski işine döndün ya ( totemcilik) helal olsun ne diyeyim
Evet bu yontemler sakat zatenPapel çıkmış da ona da güvenemedim payfix papara tarzı yarın kapatsalar içerde para olsa gitti
13 ay evli kaldım, boşanalı 10 yıl oldu. Ayda 8kdan düşün 1 milyon TL gitmiş şimdinin parasıyla😄1 gün nikahlı kaldimminisin bitti esir son Enişte
Hani güvercinler asalaktir sürekli hazır yemengelir aynı öyle durama getirdiler erkek ne halinvarsa görsün sonrada eşitlik derler
Zararı var umarım son adım gelir kurtarır 2 günlük zararınıRekor dağıtım yakışır buna 😁
Ortak girmek isteyen olursa düşünebilirim 😁Evet bu yontemler sakat zaten
Az bekleyecez artik
Aslinda altin vurusu futbol mu yapsa acabaZararı var umarım son adım gelir kurtarır 2 günlük zararını
Çok üzücü bir durum13 ay evli kaldım, boşanalı 10 yıl oldu. Ayda 8kdan düşün 1 milyon TL gitmiş şimdinin parasıyla😄
Kral eski eşin 10 yıl olmuş evlenmemiş bir daha dene istersen senin için iyi olur belki13 ay evli kaldım, boşanalı 10 yıl oldu. Ayda 8kdan düşün 1 milyon TL gitmiş şimdinin parasıyla😄
Canlı devam ediyor bsdketbol daha mantıklı gibi bana göreAslinda altin vurusu futbol mu yapsa acaba
Gūzel maclar var cuma bulteni malumm
Boşuna alkolik olmadık hocam 😁Çok üzücü bir durum
🤣🤣🤣 aman abi allaha yakın bana uzakKral eski eşin 10 yıl olmuş evlenmemiş bir daha dene istersen senin için iyi olur belki
Bakalim bekleyip gorelimCanlı devam ediyor bsdketbol daha mantıklı gibi bana göre
Canli rulet candir19 dakikadır online olmamış pokerde yemez işalla paraları 😁