- 40,980
- 14,791
- 113
Hastalık dost birakamazBilmiyorumda bir yaştan sonra farklı şeylere yönelmek lazım 65 yaşındaki adamla 20 yaşındaki adam aynı hataları yapıyorsa orası sikinti
Hastalık dost birakamazBilmiyorumda bir yaştan sonra farklı şeylere yönelmek lazım 65 yaşındaki adamla 20 yaşındaki adam aynı hataları yapıyorsa orası sikinti
Ne diyeyim be kral asgari ücretin 22k olduğu yerde 24k nafaka cidden sıkıntı3 aydır çalışmıyorum işte 8*3 birikti maalesef, neyse çalışılır ödenir bi türlü
Yok hocam aylık 8Ne diyeyim be kral asgari ücretin 22k olduğu yerde 24k nafaka cidden sıkıntı
İntiharın eşiğindeyiz yasal kumar bizi bitirdi televizyonlar da görürsünüz yakında@Enişte nerelerdesin sen
Şuraya bak rezil bir kanun bu dayıOdemese hapis
Yasal olmayana geçsen mi artık acabaİntiharın eşiğindeyiz yasal kumar bizi bitirdi televizyonlar da görürsünüz yakında
Herkes yasala geçti sitelere yatırım yöntemi bulamıyorlarYasal olmayana geçsen mi artık acaba
Eski eşim şikayetçi olmuyor allahtan. Alıştı 8-10 ay ödemeyip sonra toplu ödememe 😁Ödeyemeyince ne oluyor onu hapis mi
Baslar birazdanBekliyoruz bakalım
Ben bugün 500 yatıracaktım, min 1000 dediler. Gittim bira aldım 😁Herkes yasala geçti sitelere yatırım yöntemi bulamıyorlar
Enişte sıkma canını kral düzelir inşallah birseylerİntiharın eşiğindeyiz yasal kumar bizi bitirdi televizyonlar da görürsünüz yakında
Afiyet olsunBen bugün 500 yatıracaktım, min 1000 dediler. Gittim bira aldım 😁
Yakinda normale döner yatirim limitleriBen bugün 500 yatıracaktım, min 1000 dediler. Gittim bira aldım 😁
AynenEşref hoca sağolsun sabah 9 akşam 9 roll takibiyle rekor kıracaz