- 41,062
- 14,819
- 113
Senden ben devralayim dost bende mesaiye geciyorumO değil 8 de iş başı yaptık 7 de işten çıkcaz bütün mesai konuda bitti
Senden ben devralayim dost bende mesaiye geciyorumO değil 8 de iş başı yaptık 7 de işten çıkcaz bütün mesai konuda bitti
Bu rollu takip edenlerin hakkı 1 k bence 12 saat mesaiyi burda yaptılar 😂Senden ben devralayim dost bende mesaiye geciyorum
Demek gecelerin yargıçı sensin dayıSenden ben devralayim dost bende mesaiye geciyorum
Limit varsa çekim yap dostAbi tüm maçlara limit koymuş. Çekip başka yere atip mi deneyelim yoksa burdan böyle mi devam edelim
Sìkinti yaparlar ayni bahse alirsa farkli barem2 farklı baremden alabiliyorsan bölerek öyle al
Hadi dayı nerdesin ya bi kerede erken gel şu mesaine ya yeter ya böyle olmazSenden ben devralayim dost bende mesaiye geciyorum
Eşref çeker ztnSìkinti yaparlar ayni bahse alirsa farkli barem
Bahane vermemek lazimm
En güzeli şimdi 30k yı 1.60 orama vurup dağılalım konudanBeyler sigara molası verelimEkli dosyayı görüntüle 886892
Sabah kayıp yaşadı yoksa anca toparladi durumu zaten dağıtıyor dostBu rollu takip edenlerin hakkı 1 k bence 12 saat mesaiyi burda yaptılar 😂
Buradayız bizBeyler sigara molası verelimEkli dosyayı görüntüle 886892
YakisirBeyler sigara molası verelimEkli dosyayı görüntüle 886892
En guzeli kralBeyler sigara molası verelimEkli dosyayı görüntüle 886892
En mantıklısı Tek dostBeyler sigara molası verelimEkli dosyayı görüntüle 886892
GūzelllEşref çeker ztn
Kral devlet memuru musun?O değil 8 de iş başı yaptık 7 de işten çıkcaz bütün mesai konuda bitti
Vurdu her yeri limitler azalmıştır yatırımlarda ciddi derecede azalma olduAbi tüm maçlara limit koymuş. Çekip başka yere atip mi deneyelim yoksa burdan böyle mi devam edelim
Gibi gibi dost bankadayımKral devlet memuru musun?
tek adım kaldı harika bro beeeeBeyler sigara molası verelimEkli dosyayı görüntüle 886892