Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 50K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,665
7,747
113
takip genel itibariyle maça ve rolle hakim olmak arkadaşlar sn başı mesaj spamı değil

metertutak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,912
288
83
Kardeşim çok şikayet var senden sen maçı spiker olarak. yaşıyoesun kendin bilirsin tabi
Kardeşim insalar maçı takip edip yazıyor . Geçmişe dönük kimse sohbete bakmaz çünkü scor söyleniyor bakacak birşey yok . Ben kim ne yazdı bilmiyorum inan bildiririm geldi baktım sanada .neden yani bu kadar rahatsız olmuslar

JoeQuanqa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,517
31,393
113
Kardeşim insalar maçı takip edip yazıyor . Geçmişe dönük kimse sohbete bakmaz çünkü scor söyleniyor bakacak birşey yok . Ben kim ne yazdı bilmiyorum inan bildiririm geldi baktım sanada .neden yani bu kadar rahatsız olmuslar
Bende anlamadım dost eşrefe sor bi o bilir 😀

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,220
5,785
113
Boşver dost
Sakin kalalim

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,816
14,584
113
Ankaragücü 2.per ill 5dk 18 atmıştı. 2. 5dk 4 atmış. Değişik şeyler oluyor tblde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...