Önce kazançyeter ki son adımı halledelim dağıtımda bişe yok kafaya takmayın
Kardeşim insalar maçı takip edip yazıyor . Geçmişe dönük kimse sohbete bakmaz çünkü scor söyleniyor bakacak birşey yok . Ben kim ne yazdı bilmiyorum inan bildiririm geldi baktım sanada .neden yani bu kadar rahatsız olmuslarKardeşim çok şikayet var senden sen maçı spiker olarak. yaşıyoesun kendin bilirsin tabi
Bende anlamadım dost eşrefe sor bi o bilir 😀Kardeşim insalar maçı takip edip yazıyor . Geçmişe dönük kimse sohbete bakmaz çünkü scor söyleniyor bakacak birşey yok . Ben kim ne yazdı bilmiyorum inan bildiririm geldi baktım sanada .neden yani bu kadar rahatsız olmuslar
Boşver dostKardeşim insalar maçı takip edip yazıyor . Geçmişe dönük kimse sohbete bakmaz çünkü scor söyleniyor bakacak birşey yok . Ben kim ne yazdı bilmiyorum inan bildiririm geldi baktım sanada .neden yani bu kadar rahatsız olmuslar
Altın vuruşSon bir adimmi kaldı dost
Limit yemezse sayet sitedenMaç bitti
Bekleriz dost sabah 9dan beri burdayız zaten onu da bekleriz 🤣Dinamobetin domain degisimini bekliyoruz dostlar
Aynen bi 10dk ya girer kral takipteyizDinamobetin domain degisimini bekliyoruz dostlar
Dinamonun keyfinide beklemedik demeyizDinamobetin domain degisimini bekliyoruz dostlar
Bak sana ne göstercemBekleriz dost sabah 9dan beri burdayız zaten onu da bekleriz 🤣