Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 10K Hedef 50K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,903
3,110
113
Efes Barça ikiside takım değil bunların

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,745
2,580
113
Şikeden kurtulmak zor Allah bizlere sabır versin artık soymaktan başka amaçları yok

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,926
96,631
113
Ondan önce ev mali serbest kacirdi macta çok pis dumenler döndü valla çok ilginç maçtı adam son topta çembere gitti son anda dönüp dışarı çıkardı pası youtube bak gorursun son pozisyonu dost
Alpereni posterliyorlasmıs gece adaş faul yaptı sayılır mı

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,926
96,631
113
Kendisinden iyi oyuncu görünce dayanamadi puşt neyse eniste sen zengin adamsin jokeri alacak gücümüz yok bugün destek olsana bize jokeri alalım puaha
Adaş hiç kazanamıyorum yemin olsun kazansam var aklımda adamlar herkese yapıcam güzel kıyak 100 liralık kuponlar hep hayal dünyası da şans bakalım belki güzel bir kazanç denk getiririz 2 ay sonra ilk defa 800 tl aldım bi gol daha olsaydı birinde ilk yarı 60k alacaktım

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Adaş hiç kazanamıyorum yemin olsun kazansam var aklımda adamlar herkese yapıcam güzel kıyak 100 liralık kuponlar hep hayal dünyası da şans bakalım belki güzel bir kazanç denk getiririz 2 ay sonra ilk defa 800 tl aldım bi gol daha olsaydı birinde ilk yarı 60k alacaktım
Şaka yapıyorum eniste sende olmadığını biliyorum zaten ben metinde vardır diye dedim puaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...