- 10,903
- 3,110
- 113
Offff
Alenen şike yapıyorlar valla 3 ceyrek ilk 4 dakika da 30 sayi çıktı periyot baremi 74 lere geldi 3 per 60 sayi attılar 4 per dep hiç sayi atamadi 300 sayi çıkacak mac 244 olmadi barem 259 lara gelmisti bide@Erhan2121 senın yapacagın kupona 1 sayıyla gıttk
Ulan 2 lık atsa uzayacak ucluk attıAlenen şike yapıyorlar valla 3 ceyrek ilk 4 dakika da 30 sayi çıktı periyot baremi 74 lere geldi 3 per 60 sayi attılar 4 per dep hiç sayi atamadi 300 sayi çıkacak mac 244 olmadi barem 259 lara gelmisti bide
Ondan önce ev mali serbest kacirdi macta çok pis dumenler döndü valla çok ilginç maçtı adam son topta çembere gitti son anda dönüp dışarı çıkardı pası youtube bak gorursun son pozisyonu dostUlan 2 lık atsa uzayacak ucluk attı
Alpereni posterliyorlasmıs gece adaş faul yaptı sayılır mıOndan önce ev mali serbest kacirdi macta çok pis dumenler döndü valla çok ilginç maçtı adam son topta çembere gitti son anda dönüp dışarı çıkardı pası youtube bak gorursun son pozisyonu dost
Yok ya eniste o pozisyonu yeni izledim adam alperenin gözünü çıkarttı resmen puaha hucum faulAlpereni posterliyorlasmıs gece adaş faul yaptı sayılır mı
Kurulmuş ama lavuk ona maç öncesi belli kiYok ya eniste o pozisyonu yeni izledim adam alperenin gözünü çıkarttı resmen puaha hucum faul
Sen ne anlatıyon be abıKurulmuş ama lavuk ona maç öncesi belli ki
Sen bizim abimizsin biz senden ufağız öpelim elini de yap bakalım abiliğiniSen ne anlatıyon be abı
Kendisinden iyi oyuncu görünce dayanamadi puşt neyse eniste sen zengin adamsin jokeri alacak gücümüz yok bugün destek olsana bize jokeri alalım puahaKurulmuş ama lavuk ona maç öncesi belli ki
Adaş hiç kazanamıyorum yemin olsun kazansam var aklımda adamlar herkese yapıcam güzel kıyak 100 liralık kuponlar hep hayal dünyası da şans bakalım belki güzel bir kazanç denk getiririz 2 ay sonra ilk defa 800 tl aldım bi gol daha olsaydı birinde ilk yarı 60k alacaktımKendisinden iyi oyuncu görünce dayanamadi puşt neyse eniste sen zengin adamsin jokeri alacak gücümüz yok bugün destek olsana bize jokeri alalım puaha
Şaka yapıyorum eniste sende olmadığını biliyorum zaten ben metinde vardır diye dedim puahaAdaş hiç kazanamıyorum yemin olsun kazansam var aklımda adamlar herkese yapıcam güzel kıyak 100 liralık kuponlar hep hayal dünyası da şans bakalım belki güzel bir kazanç denk getiririz 2 ay sonra ilk defa 800 tl aldım bi gol daha olsaydı birinde ilk yarı 60k alacaktım
Metinde kesin var metin işini hep kış tutar parasız kalmazŞaka yapıyorum eniste sende olmadığını biliyorum zaten ben metinde vardır diye dedim puaha
Abiler olmuş kurabiyeSen bizim abimizsin biz senden ufağız öpelim elini de yap bakalım abiliğini
Yokmu la sende para puahaAbiler olmuş kurabiye