Var varKanka padisahbetin betboxun limiti iyi bazı sitelerin limiti berbat Rusya liginde bile 280tl limit açan betcolar var
Orayı bnde söylerdim ama kayıp bonusu iyi olan site sordu arkadaş.orda %10 kayıp var diye soylemedimKanka padisahbetin betboxun limiti iyi bazı sitelerin limiti berbat Rusya liginde bile 280tl limit açan betcolar var
Betbox ödeme sağlam mı reisOrayı bnde söylerdim ama kayıp bonusu iyi olan site sordu arkadaş.orda %10 kayıp var diye soylemedim
O reis iyi bugün iyi wonluyosun şansın bol olsun@Onlybet Destek ilk yatirimim hayatimin pişmanlığı. Rezilliginizi seyredin hocam
Kayıbıda iyi olsun demisti betbox yüzde 10 du enson kayıpKanka padisahbetin betboxun limiti iyi bazı sitelerin limiti berbat Rusya liginde bile 280tl limit açan betcolar var
Geçen sene 30 k civarı çekimler anında geliyoduBetbox ödeme sağlam mı reis
Gun sonunda yuzde 15 bunlarda limitBetco ama Norada da limiter yuksek hocam aklinda olsun
Ben kullanmıyorum ama forumdaki arkadaşlardan 200k çekenler oldu.Betbox ödeme sağlam mı reis
Arkadaşım geçen haftalarda 185 k çekti kendim hiç oynamadım çekmedim dostumBetbox ödeme sağlam mı reis
Kayıp bonusu aramazsan betcoo olarak sadece beatbox öneririm rotabet virusbet falan hiç önermem.ama alemin kralı dinamobetdir 5m Kazan odiyceginden hiiicc ama hiç şüphem olmaz 20 yıldan fazla kumar oynuyorum daha 1 sikaeyetini görmedim milyon çeken oldu ordan 2 sene önce takı takir ödediler.ama ordada kayıp%10du sanirimBetbox ödeme sağlam mı reis
Biz koymuyoruz alt yapi koyuyorlar der gelse@Onlybet Destek sizi bekliyoruz![]()
Ben maks 30 gördüm ama çekimde rahattım çekim ver 1 dk geçmeden beklemeye alıyodu ve 1.2 dkda da göndermiş oluyoduArkadaşım geçen haftalarda 185 k çekti kendim hiç oynamadım çekmedim dostum
👍👍👍Kayıp bonusu aramazsan betcoo olarak sadece beatbox öneririm rotabet virusbet falan hiç önermem.ama alemin kralı dinamobetdir 5m Kazan odiyceginden hiiicc ama hiç şüphem olmaz 20 yıldan fazla kumar oynuyorum daha 1 sikaeyetini görmedim milyon çeken oldu ordan 2 sene önce takı takir ödediler.ama ordada kayıp%10du sanirim
dinamobet kesinlikle katılıyorumKayıp bonusu aramazsan betcoo olarak sadece beatbox öneririm rotabet virusbet falan hiç önermem.ama alemin kralı dinamobetdir 5m Kazan odiyceginden hiiicc ama hiç şüphem olmaz 20 yıldan fazla kumar oynuyorum daha 1 sikaeyetini görmedim milyon çeken oldu ordan 2 sene önce takı takir ödediler.ama ordada kayıp%10du sanirim
Evet limit kötüBen maks 30 gördüm ama çekimde rahattım çekim ver 1 dk geçmeden beklemeye alıyodu ve 1.2 dkda da göndermiş oluyodu
Limit yemesem hâlâ kullanırdım
Galabette oyna kardeş yüzde 25 yatırım freebet var kesinlikle çekimde sıkıntı olmadı 2haftaa içinde 190 çekim varBetbox ödeme sağlam mı reis