Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 50K ( Onlybet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Qazse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,436
671
113
Kanka padisahbetin betboxun limiti iyi bazı sitelerin limiti berbat Rusya liginde bile 280tl limit açan betcolar var
Kayıbıda iyi olsun demisti betbox yüzde 10 du enson kayıp
limitlerim 250 ye düştüğü icin 1 senedir kullanmıyorum suan farkliysa bilemem

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,547
3,666
113
Hull ciyt Berberliği yakalamış 1-1

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,145
60,348
113
Betbox ödeme sağlam mı reis
Kayıp bonusu aramazsan betcoo olarak sadece beatbox öneririm rotabet virusbet falan hiç önermem.ama alemin kralı dinamobetdir 5m Kazan odiyceginden hiiicc ama hiç şüphem olmaz 20 yıldan fazla kumar oynuyorum daha 1 sikaeyetini görmedim milyon çeken oldu ordan 2 sene önce takı takir ödediler.ama ordada kayıp%10du sanirim

Qazse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,436
671
113
Arkadaşım geçen haftalarda 185 k çekti kendim hiç oynamadım çekmedim dostum
Ben maks 30 gördüm ama çekimde rahattım çekim ver 1 dk geçmeden beklemeye alıyodu ve 1.2 dkda da göndermiş oluyodu
Limit yemesem hâlâ kullanırdım

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,332
16,686
113
Kayıp bonusu aramazsan betcoo olarak sadece beatbox öneririm rotabet virusbet falan hiç önermem.ama alemin kralı dinamobetdir 5m Kazan odiyceginden hiiicc ama hiç şüphem olmaz 20 yıldan fazla kumar oynuyorum daha 1 sikaeyetini görmedim milyon çeken oldu ordan 2 sene önce takı takir ödediler.ama ordada kayıp%10du sanirim
👍👍👍

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,657
2,016
113
dinamobet kesinlikle katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...