- 12,066
- 5,160
- 113
Canınız sagolsun kankaKötü lose knk
Canınız sagolsun kankaKötü lose knk
k bakma modum esrefin kupon 1 sayıdan gitti son saniye biliyorsun küfür eden biri degilim tekrarlanmayacak iyi geceler
eyvallah berkayım sen bakma digerlerine ekmegimizi yiyen laf söyler olmuş yoksaydım gectim bi roll mü açsak napsak
Olur dost ben burdayım nasıl derseneyvallah berkayım sen bakma digerlerine ekmegimizi yiyen laf söyler olmuş yoksaydım gectim bi roll mü açsak napsak
Aç kraleyvallah berkayım sen bakma digerlerine ekmegimizi yiyen laf söyler olmuş yoksaydım gectim bi roll mü açsak napsak
Olur dost ben burdayım nasıl dersen
10k cekım beklıyorum gelsın deneyelım betgray 2+1 yada roket hesabı bulabilirsem 2.5+2.5 yaparız bi sorayım çevreyeAç kral
Takipleyek
Tmm dost olur sağol10k cekım beklıyorum gelsın deneyelım betgray 2+1 yada roket hesabı bulabilirsem 2.5+2.5 yaparız bi sorayım çevreye
Kanka bende roket var bak haber ver10k cekım beklıyorum gelsın deneyelım betgray 2+1 yada roket hesabı bulabilirsem 2.5+2.5 yaparız bi sorayım çevreye
Ahhh ahh10k cekım beklıyorum gelsın deneyelım betgray 2+1 yada roket hesabı bulabilirsem 2.5+2.5 yaparız bi sorayım çevreye
Senden alması lazım kesinlikleKanka bende roket var bak haber ver
kral bilen kazanır açsana yav açmıyosun bayadır 😂😂😂Ahhh ahh
Roket bende var ama hiç yatırım yok dost uyarsa al kullan takip edelim10k cekım beklıyorum gelsın deneyelım betgray 2+1 yada roket hesabı bulabilirsem 2.5+2.5 yaparız bi sorayım çevreye
Tahir naber la , az önce hastaneye giderken ışıklar da sinyalci birini gördüm . Sen sandımSenden alması lazım kesinlikle
Kendimi anlatmicam ama seni de beni de bilen biliyor yorma kendini hiçTahir naber la , az önce hastaneye giderken ışıklar da sinyalci birini gördüm . Sen sandım
Sesli güldüm la dostTahir naber la , az önce hastaneye giderken ışıklar da sinyalci birini gördüm . Sen sandım
Roll diye aldıklarinla pet su alıp parayi katlıyormuşsunKendimi anlatmicam ama seni de beni de bilen biliyor yorma kendini hiç