- 15,820
- 14,486
- 113
Ne rol takip ediyorum ne de bi beklentim var seni gören cüzdanını saklıyor haberin olsun benzinlikleri kolaçan etmeye devam et senRoll diye aldıklarinla pet su alıp parayi katlıyormuşsun![]()
Ne rol takip ediyorum ne de bi beklentim var seni gören cüzdanını saklıyor haberin olsun benzinlikleri kolaçan etmeye devam et senRoll diye aldıklarinla pet su alıp parayi katlıyormuşsun![]()
Benzinlikle benim ne alakam varNe rol takip ediyorum ne de bi beklentim var seni gören cüzdanını saklıyor haberin olsun benzinlikleri kolaçan etmeye devam et sen
Kendin diyordun benzinlik patlatiyom diyeBenzinlikle benim ne alakam var
Açalım mı dersinkral bilen kazanır açsana yav açmıyosun bayadır 😂😂😂
Tahir 🤣🤣🤣Kendin diyordun benzinlik patlatiyom diye
aç ama ilk önce bana haber ver kaçırıyorumAçalım mı dersin
Bende kabahat uğraşıyorum kankaTahir 🤣🤣🤣
Senin hatrına açıyorum o zaman takip etaç ama ilk önce bana haber ver kaçırıyorum
Kanka şu kumar , yedi bitirdi bizi.Sendede her meslek var maaşallah sen aç kalmazsın
ya ben neyim ya bana imparator diyeceksınız ulan (son 15 kuponun 15 ide yattı)Ahhh ahh
Geçmiş olsun kanka sağlık olsunya ben neyim ya bana imparator diyeceksınız ulan (son 15 kuponun 15 ide yattı)
wonner oldu ne geçmişi sağlığı hasommGeçmiş olsun kanka sağlık olsun
Kanka bol şanslar maşallah, bizide devam ettir belki şansımız yaver giderya ben neyim ya bana imparator diyeceksınız ulan (son 15 kuponun 15 ide yattı)