- 5,673
- 4,280
- 113
Yüksek ihtimal yatacak bu 60 kusur atarlar bu ceyrekŞimdi de 80 sayı atsınlar şerefsizler zaten moral falan kalmadi Ekli dosyayı görüntüle 918379
Yüksek ihtimal yatacak bu 60 kusur atarlar bu ceyrekŞimdi de 80 sayı atsınlar şerefsizler zaten moral falan kalmadi Ekli dosyayı görüntüle 918379
Ulan bu @Beşiktaş arsızı yine milletten sigaramı dileniyor ,Gözüme mi inanayım sana mı![]()
Surekli 1 per 6 dakikadan sonra kenara geliyor maci izlemedim skor takip ettim de ante sakatlandimiReis sakatlandımi 7 dk oynadi
6 atmis rahat atar kardeşimErhan atamaz kanka yanlış anlamada adam sanki skinde değilmiş gibi son 6.7 maç
Bilmiyom az oynadı ya oyuzden dedimSurekli 1 per 6 dakikadan sonra kenara geliyor maci izlemedim skor takip ettim de ante sakatlandimi
Yapacak bişi yok sağlık olsunSenle beraber bir dost da ısrarla 30 atar dedi onu oynadim reis
Atamaz görürsün6 atmis rahat atar kardeşim
BolşansŞimdi de 80 sayı atsınlar şerefsizler zaten moral falan kalmadi Ekli dosyayı görüntüle 918379
Yok yok 1 per min 7 dakika da sure alıyor anteBilmiyom az oynadı ya oyuzden dedim
Oynamiyor simdiSurekli 1 per 6 dakikadan sonra kenara geliyor maci izlemedim skor takip ettim de ante sakatlandimi
Bakalım umarım ywnilirimAtamaz görürsün