- 15,786
- 7,896
- 113
Evet baktım bu maçla nerdeyse farkı yokLakers macinda eksiklerine baktın mı atlantanin. Bu macta walker şov yapacak
Evet baktım bu maçla nerdeyse farkı yokLakers macinda eksiklerine baktın mı atlantanin. Bu macta walker şov yapacak
Alta yönlendirmişler herkesi bence iy üst baremi 117.5 idealEvet reis
Milwauke maçı, için yorum isteyen arkadaşlar oynadığınız büroda mevcut ise , İlk Çeyrek Her İki takımda 26 sayı atar 27 Sayı Atar , Milwauke takım 29.5 üst 30.5 üst
Eğerki 3lükler girerse bu maçta maç üst olur çünkü 2 side iyi deniyor son maçlarından biliyorum barem altında kalsalarda iyi 3lük atan takımlarEvet reis
Milwaki+ handi varsa al ilk çeyrek garanti dostReis 20k için ilk çeyrek bahsi çok aşırı riskli olmaz mı senin dusuncen ne
Peki ne diyim. Mac sonu görüşürüzEvet baktım bu maçla nerdeyse farkı yok
Reis ilk çeyreği acmamislar daha niyeyseMilwaki+ handi varsa al ilk çeyrek garanti dost
Aynı şeyi düşündüm ama milwa korkutuyor birazAlta yönlendirmişler herkesi bence iy üst baremi 117.5 ideal
230 ust olur mac dost atlantada defans yok ante 40 sayıları bile bulabilir bu maçta taraf sayi bahsi riskli suan her iki takımda rahat sayi bulur@Erhan2121 kanka fikrin ne atlanta maçına
MS 2 ve alt bankoatlanta deler geçer milwa falan dınlemez maç sonu 1 de denenir ama milwa 116.5 altta güzel tercih valla bilemedik şimdi yani
Bak ben iddali konusmuyorum ikisi de kazanabilir diyorum ama sen Atlanta kesin kazanacak diyorsun maç sonu Atlanta kazansa ben haksız çıkmıyorum kiPeki ne diyim. Mac sonu görüşürüz
@EşrefTEK80 sende maç230 ust olur mac dost atlantada defans yok ante 40 sayıları bile bulabilir bu maçta taraf sayi bahsi riskli suan her iki takımda rahat sayi bulur