Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 40K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,762
3,023
113
Uzun bir aradan sonra herkese selamlar dostlar.. bir hastalık süreci vardı atlattık çok şükür. Hedefe ulaşırsak 4-5 dosta ulaşırız
Biraz geç kaldık ama dostum umarım her şey yolundadır bol şanslar ayriyetten de geçmiş olsun

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,050
3,554
113
Uzun bir aradan sonra herkese selamlar dostlar.. bir hastalık süreci vardı atlattık çok şükür. Hedefe ulaşırsak 4-5 dosta ulaşırız
Geçmiş olsun abi seni merak ettik kaç defa etikette artık sana insta yada numaran yoktu ki arayıp sorak seni

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,530
22,998
113
Aynen öyle kuzen durumlar iyi guzelken can ciğer olanlar zor zamanda sırt dönmeye başlayınca anlıyorsun insanların nekadar nankör ve samimiyetsiz olduğunu dusmez kalkmaz bir Allah herkese bol şanslar
Kardeş burda bana en son laf sokacak adam sensin. Bana 4 sefer destek çıktıysan ben sana 8 kez çıkmışımdır. Sen bana 8 çıktıysan ben sana 16 kez çıkmışımdır. Burda sitem edecek en son adam bile değilsin. Benim borcum harcım varken kimseye ulaşmayacağım dediğimde bile sen halden anlamayıp dm den darlayan adamsın buna rağmen seni kırmayan biriyim ben. Ama görüyorum ki sen başka dilden anlıyorsun. Bir daha beni alıntılarsan daha kırıcı olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...