- 49,141
- 13,696
- 113
@Losers senin kalbin çok güzel dostum iyi ki varsın
Her gün Domestos ultra güç ile sabah öğlen akşam kalbini yıkıyor ben şahidim 😂@Losers senin kalbin çok güzel dostum iyi ki varsın
PSG atar dostPsg yedi golü zararı sana yazicam @Losers
Umarım agaPSG atar dost
Haylan abi 😁😁Her gün Domestos ultra güç ile sabah öğlen akşam kalbini yıkıyor ben şahidim 😂
Ben seni seviyorum Hakan reis kimse rolling takip edeceğim diye 8 numara moruk gözlüğü takmak istemez devam garibin halinden garip anlarBurda sevilmedigimin bende farkındayim iyi bişey mi sanıyorsunuz bunu
Aleykümselam kankam hoş geldin korner ve psg golle geldin umarımTekrardan selamlar herkese bol sanslar
Abı geçen gün sende laf atıyordun banaBen seni seviyorum Hakan reis kimse rolling takip edeceğim diye 8 numara moruk gözlüğü takmak istemez devam garibin halinden garip anlar
ben seviyorum seni canoo sıkma canını olur öyle şeylerrBurda sevilmedigimin bende farkındayim iyi bişey mi sanıyorsunuz bunu
Kendime hayrim yok kankam 😀😀Aleykümselam kankam hoş geldin korner ve psg golle geldin umarım
Abiler kızarda severde kasap sevdiği postu yerden yere vururmuş efendi insansın sen bizim gibi kalbi kararmış değilsin boşver bizi biz lanetlenmişizAbı geçen gün sende laf atıyordun bana
Tabii ki, işte Hakan için bir rolling takip şiiri! 🎤✨TestoHaylan06' Alıntı:hakana rolling takip şiiri yaz