- 17,222
- 16,141
- 113
Yok ben görmedim para istediğine dahi şahit olmadım Allah içinBu forumda şimdiye kadar kime küfür etmişim öyle bir huyum yok zaten yapmam da
Yok ben görmedim para istediğine dahi şahit olmadım Allah içinBu forumda şimdiye kadar kime küfür etmişim öyle bir huyum yok zaten yapmam da
Buradaki insanlar beni öyle bi yanlış anlıyorlar kiTek değil ama en çok kovalayan sensin kardeşim
Kanka bence sen roll takip etme ben seni 3 4 yıldır tanırım sana hakaretimi gördün mü hiç ama hala troll takip edip göze batıyon yapma sessiz dur 3 5 kendin konu aç laf söyleyene alttan al sen roll takip ettikçe millet daha çok üstüne geliyor sal bak hala takip edyonPSG 4 bodp 4
Sadece buradakiler miBuradaki insanlar beni öyle bi yanlış anlıyorlar ki
Üzülme sen yinede telafisi olmucak hatalar değil hepimiz düşkünüzBuradaki insanlar beni öyle bi yanlış anlıyorlar ki
Haklısın bişey diyemem ama son 1 kaç aydır gerçekten maddi zorluk var mecbur katılıyorum kimse zamanını burda geçirmek istemezKanka bence sen roll takip etme ben seni 3 4 yıldır tanırım sana hakaretimi gördün mü hiç ama hala troll takip edip göze batıyon yapma sessiz dur 3 5 kendin konu aç laf söyleyene alttan al sen roll takip ettikçe millet daha çok üstüne geliyor sal bak hala takip edyon
Anlıyorum 3 5 gün en azından takip etmeHak
Haklısın bişey diyemem ama son 1 kaç aydır gerçekten maddi zorluk var mecbur katılıyorum kimse zamanını burda geçirmek istemez
Bunun farkındayım kimse sayı saymak istemez saatlerceHak
Haklısın bişey diyemem ama son 1 kaç aydır gerçekten maddi zorluk var mecbur katılıyorum kimse zamanını burda geçirmek istemez
Hakan sen dinle zararı olmaz cansın hepimizin zor dönemleri oluyor sende onları anla yaptığın hoş olmamış lakin insanız ve nefisimize yenik düşüyoruzHak
Lütfen anlayın beni bı gün burdan çıkıp gidecem ve bir daha asla mesajımı dahi görmeyeceksiniz bu aralar biraz alttan alın rica ediyorum bişey demeyin banaAnlıyorum 3 5 gün en azından takip etme