Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Erhan2121 | NBA

Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
9.00

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,392
14,428
113
Gülun gülun bugün 50 oranlik tekte kupon çıkarayım won olsun o zman da ben size gülecem hahaha diye bekleyin
Aman bize yaptığın gibi 67 kuponda çekime gitmede getir boynuma dolayım 😄😄
Oynanan kupon :67
Tutan: 8
Kaybeden: 59

Hahahahahaha
@Barrios utanç tablosu var ama paylaşmayacağım

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,392
14,428
113
Hahahahah ulan Erhan ya 😄😄😄😄

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,462
13,365
113
San Antonio Spurstaki Sırık 3 lük atamaz oynayacaktım boşver dedim uyudum 4 tane atmış. Erhan dan kopya çektik Denver deki oyuncuya sayı asist ribaund oynadık yatmış

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,392
14,428
113
San Antonio Spurstaki Sırık 3 lük atamaz oynayacaktım boşver dedim uyudum 4 tane atmış. Erhan dan kopya çektik Denver deki oyuncuya sayı asist ribaund oynadık yatmış
Bundan sonra NBA bana danışabilirsin.
Önüme tüm NBA oyuncuları listesi aldım kim nasıl ne durumda diye 1999 yılından bu güne kadar analiz çıkarıyorum bundan sonra en iyisi ben olacam slotu bıraktım 😂😂

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,462
13,365
113
Bundan sonra NBA bana danışabilirsin.
Önüme tüm NBA oyuncuları listesi aldım kim nasıl ne durumda diye 1999 yılından bu güne kadar analiz çıkarıyorum bundan sonra en iyisi ben olacam slotu bıraktım 😂😂
Dallas bide Brezilya voleybol kızlar ligi sağolsun kasayı topladık 11k çektik sonra 11x25 spin için geri 2k yatırdım onuda Dallas sayesinde geri kendi paramızı kurtardık şimdi çektim. MK Cleveland cyber son topta yemese 3k yakın çekecektim Bende gizli NBA kraliyim:)

Ekli dosyalar

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,392
14,428
113
Dallas bide Brezilya voleybol kızlar ligi sağolsun kasayı topladık 11k çektik sonra 11x25 spin için geri 2k yatırdım onuda Dallas sayesinde geri kendi paramızı kurtardık. Bende gizli NBA kraliyim:)
Sallasan krala denk geliyor bugün herkes kral oldu dur bakalım 😂