- 66,361
- 32,232
- 113
Kesene bereket @Erhan2121 ödül geldi
O ne demekİşlem kısıtlaması gelmş
Aracı firma paraya el koymuşO ne demek
İyiymişAracı firma paraya el koymuş
Dayı gene yalan edildik gibiÇekim veriyor @apuzcheva dost neredesin
@apuzcheva dost seni sık boğaz etmeyelim ibanlar var zatenDayı gene yalan edildik gibi
Para honkong mafyasinin eline gecti herhalde uption ile kargo yapip gönderecek@apuzcheva dost seni sık boğaz etmeyelim ibanlar var zaten
Benim geldi teşekkürler kankaTahir ve marley e de 500 atarim darılmak isteyen darilabilir artik kimseye borçlu değiliz sukur
NoooBenim geldi teşekkürler kanka
Darıldım kuponları wonlatan benim amkTahir ve marley e de 500 atarim darılmak isteyen darilabilir artik kimseye borçlu değiliz sukur
İspanyol muDarıldım kuponları wonlatan benim amk
Kimseye iyilik yapmicam artıkİspanyol mu
Sen izlemessn sinerji yaratmasan kesin kaybederdiKimseye iyilik yapmicam artık
İlk konudaki kuponları takipledim full çekti bariosun konuyu takipledim Wonladı erhanın burdaki kuponları takip etmedim yattıSen izlemessn sinerji yaratmasan kesin kaybederdi
dodom burada mısın bak acilAracı firma paraya el koymuş
Söyle kankadodom burada mısın bak acil
Bana dün apuzchevanın çekilişi çıkmış dün yazmıştım kendisine görmemiş senin iletişim vardır onunla ben ödülü sana devrediyorum 1klık gelirse çekiliş konusuydu kontak kurarsın sen ben çıkıyorum aradanSöyle kanka
Eyvallah saollasın kankada o iş yalan olmuş yani öyle diyorlardıBana dün apuzchevanın çekilişi çıkmış dün yazmıştım kendisine görmemiş senin iletişim vardır onunla ben ödülü sana devrediyorum 1klık gelirse çekiliş konusuydu kontak kurarsın sen ben çıkıyorum aradan
millet 3 gündür onu bekliyoBana dün apuzchevanın çekilişi çıkmış dün yazmıştım kendisine görmemiş senin iletişim vardır onunla ben ödülü sana devrediyorum 1klık gelirse çekiliş konusuydu kontak kurarsın sen ben çıkıyorum aradan
Sen takipçisin olursun kanka ben bakamıyorumEyvallah saollasın kankada o iş yalan olmuş yani öyle diyorlardı