- 41,159
- 43,902
- 113
Eee biz boşunamı burdayız hocam soyleseydin bize 1 mac daha verirdik puaha3 maç şartı vardı maalesef dost puhaha
Eee biz boşunamı burdayız hocam soyleseydin bize 1 mac daha verirdik puaha3 maç şartı vardı maalesef dost puhaha
La bi git simdi onu yazarsam.ban yerim puahaO.ç jackpot vurmuş. İsmi ne acaba o.ç nin
Evi ipotek ettim yetişirse 7m basacamNBA kuponu için gecenin fixed maçlarıdir. Dilediğiniz miktarı basabilirsin Ekli dosyayı görüntüle 911660
Sağlam sitede oyna ödemezlerse ev gitmesinEvi ipotek ettim yetişirse 7m basacam
Ev 7 milyon ediyorsa evi satıp sokak ta yasasin bence gecede mis gibi bir ateş yakar puahaSağlam sitede oyna ödemezlerse ev gitmesin
500 TL bassın da lahmacun söylesin kendine. 3 gün tadı damağında kalirEv 7 milyon ediyorsa evi satıp sokak ta yasasin bence gecede mis gibi bir ateş yakar puaha
Peki ya sevmediklerin ne olacak ?Bolsans kupon gelirse sevdiğim 2 kişiye ulaşırım
Onlar pekte umrumda degil dostPeki ya sevmediklerin ne olacak ?
Bu jokerbet ne ayak herkez buradan oynuyor ödeme yapıyor mu bu site. Acaba beni neden durduk yere nobonus yapmışNBA kuponu için gecenin fixed maçlarıdir. Dilediğiniz miktarı basabilirsin Ekli dosyayı görüntüle 911660
Yapıyor kardoBu jokerbet ne ayak herkez buradan oynuyor ödeme yapıyor mu bu site. Acaba beni neden durduk yere nobonus yapmış
Valla 1-1 bonus var diye yoksa bir espirileri yok dost. Ödemede sorun görmedim ki zaten bonus alındığı için maks 10 k çekiliyorBu jokerbet ne ayak herkez buradan oynuyor ödeme yapıyor mu bu site. Acaba beni neden durduk yere nobonus yapmış
Beni sevmiyor joker roket betgar bunlar hep no bonus yapmış beni iyiki bir iki kez kazandık zamanında 😅Valla 1-1 bonus var diye yoksa bir espirileri yok dost. Ödemede sorun görmedim ki zaten bonus alındığı için maks 10 k çekiliyor
Vay o.ç vurdurmuş jackpotaO.ç jackpot vurmuş. İsmi ne acaba o.ç nin
Heyecan bile yaptırmadı bu seferAnthony black son çeyrek 0 dk süre aldı. Asist ribaund baremi 9.5du mesela herifin 9da kaldı
3. Çeyrek 6 dk kala ilk 5 i komple çıkardı bi daha oyuna almadı hiçbiriniAnthony black son çeyrek 0 dk süre aldı. Asist ribaund baremi 9.5du mesela herifin 9da kaldı