- 5,932
- 4,102
- 113
Bugün hiç alamadık şaka gibi jojo, atarmı bilmiyorumJoJo kod u atın haydin
Bugün hiç alamadık şaka gibi jojo, atarmı bilmiyorumJoJo kod u atın haydin
Bu saatte zor gibi eleman sallıyor sankiBugün hiç alamadık şaka gibi jojo, atarmı bilmiyorum
Bugun olur ins dostHayat mücadelesi aga bol şans dün olmadı bugün olsun eyvallah düşüncen için![]()
Rezil olsun diye paylastim kuponu zatenMütevazilikte @Barrios Gibi olun
Andrew Nymhard gelirse Black gelir diye düşünüyorumRezil olsun diye paylastim kuponu zaten
Gecen sene bu adam bildiğin uçuyordu ne oldu bu oyuncuya bu sene anlamadim valla 30 barem bu adam için hiç birsey zaten yeter ki atarak baslasinAndrew Nymhard gelirse Black gelir diye düşünüyorum
Takım kötü çok ligin dibine demir attılar 1 sakatlığa takımı dağıttılar kendileri de dağıldılar, boston da aynı sorunu yaşadı takımı dağıttılar ama zirveye oynuyorlar aynı durumda 2 takım biri zirveye biri dibe battı çok ilginçGecen sene bu adam bildiğin uçuyordu ne oldu bu oyuncuya bu sene anlamadim valla 30 barem bu adam için hiç birsey zaten yeter ki atarak baslasin
@Beşiktaş ölmüş dediler doğrumu? 😂Bu saatte zor gibi eleman sallıyor sanki
Bostonun genc kontenjani çok iyi dost bide brown bence süper star seviyesinde ama adam nba de o değeri pek görmüyor bence ama indianada kadro kısıtlı idi bide halburton çok mu büyük oyuncuydu çözemedim valla o adam sakatlandi indiana bitti seneye o adam iyilessin yine zirveye oynarlar ama puahaTakım kötü çok ligin dibine demir attılar 1 sakatlığa takımı dağıttılar kendileri de dağıldılar, boston da aynı sorunu yaşadı takımı dağıttılar ama zirveye oynuyorlar aynı durumda 2 takım biri zirveye biri dibe battı çok ilginç
Nerde 6k para la puahaBunu paylaşıp senin sefil olup bu köyden gitmeni istemiyordum ama sen kaşındın hahahaEkli dosyayı görüntüle 911648
Biliyorum@Beşiktaş ölmüş dediler doğrumu? 😂
Bol şans dost. 10 TL bastık.Bolsans kupon gelirse sevdiğim 2 kişiye ulaşırım
Kopya çektin hocam katiyen affetmem ama sondaki oyuncu olmamış gibi pauahGeçmiş olsun şimdiden dostEkli dosyayı görüntüle 911651
3 maç şartı vardı maalesef dost puhahaKopya çektin hocam katiyen affetmem ama sondaki oyuncu olmamış gibi pauah
Keşke o kadar risk almasaydın dostBol şans dost. 10 TL bastık.
Riks almayan viski içemez hocamKeşke o kadar risk almasaydın dost