Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 / NBA

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
3.00

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,724
15,552
113
20 oldu 4 lazım bi asist bi 3 luk yeterli aw

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,601
43,199
113
Olmadı Nalet geçmiş olsun
Emegine sağlık dost olmayınca olmuyor 1 saniye kala durant trip atti bitti maçta çok trip kacirdi 1 2 tane atsa rahat gelirdi aslında aklımda broks yoktu baktım eski takımına karşı oynucak hırs yapar dedim onuda beceremedi iste

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,792
14,800
113
Eyw kanka sen aliyorsun biz kaybediyoruz yine slotlarin içinden gecmissin puaha
Öyle göründüğü gibi değil be Erhanım kâr olsa emin ol ki dağıtım yapmadan konu açmam gündüz veriyoruz gece alıyoruz ben bu işten bir b.k anlamadım kâr falan yapamıyorum yapsamda 5-10 bin riske ettiğim paraya değmiyor

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,601
43,199
113
Öyle göründüğü gibi değil be Erhanım kâr olsa emin ol ki dağıtım yapmadan konu açmam gündüz veriyoruz gece alıyoruz ben bu işten bir b.k anlamadım kâr falan yapamıyorum yapsamda 5-10 bin riske ettiğim paraya değmiyor
Valla bu forumda kimse beni yanlış anlamasın da her konu açtığımda 3 5 dm gelmesi beni artik iyice soğutuyor valla eskiden kazanç olduğunda dm gelirdi şimdi konu açıldığında geliyor dağıtımı güzel kazanç oldumu yaparsın zaten yoksa zarardayken dağıtım yapılmaz bide 3 4 kisi harici kimse burda iyiliği hak etmiyor maalsef

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
66,361
32,233
113
Valla bu forumda kimse beni yanlış anlamasın da her konu açtığımda 3 5 dm gelmesi beni artik iyice soğutuyor valla eskiden kazanç olduğunda dm gelirdi şimdi konu açıldığında geliyor dağıtımı güzel kazanç oldumu yaparsın zaten yoksa zarardayken dağıtım yapılmaz bide 3 4 kisi harici kimse burda iyiliği hak etmiyor maalsef
Hediyeni aldın mı la
1000002306.jpg

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,792
14,800
113
Öyle gardaşım onlarıda zaten ara ara özelden görüyorum bende tiksindim artık hep DM kapalı geziyorum kafam rahat , gönüller kırılmasın yanlış bir cevap verip üzülmesin diye cevap vermiyorum onuda yanlış anlayıp dmye cevap veriyorsun diye küsüyorlar insanoğlu bir değişik.