- 16,692
- 15,519
- 113
6 da 1 üçlük nedir ya
Böyle aldık verdik dersen çabuk sıfırlanırsin benden demesi3 taneside var bende 2 taneside gonulsuz oynadim bende buna kanka çünkü çok değişik bir tip 30 40 sayıda atiyor 5 10 sayıda
Maç sonunda booker vermez topu onaYa booker ya Brooks son toplar kanka belli olmaz
Kanka normalde paylaşım yapmiyorum da ne biliyim bundan sonra yapicam herkes kazansinBöyle aldık verdik dersen çabuk sıfırlanırsin benden demesi
Sen kazandın allanla bize de kazandir hadi o zaman hahhsaAKanka normalde paylaşım yapmiyorum da ne biliyim bundan sonra yapicam herkes kazansin
Hepimiz kazanalim kanka kopekler gormuyonmu sksoaso çekecekler yatırım yapalım diyeSen kazandın allanla bize de kazandir hadi o zaman hahhsaA
Biz kazanamiyoz paramız yok maaleseHepimiz kazanalim kanka kopekler gormuyonmu sksoaso çekecekler yatırım yapalım diye
Emegine sağlık dost olmayınca olmuyor 1 saniye kala durant trip atti bitti maçta çok trip kacirdi 1 2 tane atsa rahat gelirdi aslında aklımda broks yoktu baktım eski takımına karşı oynucak hırs yapar dedim onuda beceremedi isteOlmadı Nalet geçmiş olsun
Geçmiş olsun Erhanım@Daimon kayip kitlersiniz dost
Eyw kanka sen aliyorsun biz kaybediyoruz yine slotlarin içinden gecmissin puahaGeçmiş olsun Erhanım
Öyle göründüğü gibi değil be Erhanım kâr olsa emin ol ki dağıtım yapmadan konu açmam gündüz veriyoruz gece alıyoruz ben bu işten bir b.k anlamadım kâr falan yapamıyorum yapsamda 5-10 bin riske ettiğim paraya değmiyorEyw kanka sen aliyorsun biz kaybediyoruz yine slotlarin içinden gecmissin puaha
Valla bu forumda kimse beni yanlış anlamasın da her konu açtığımda 3 5 dm gelmesi beni artik iyice soğutuyor valla eskiden kazanç olduğunda dm gelirdi şimdi konu açıldığında geliyor dağıtımı güzel kazanç oldumu yaparsın zaten yoksa zarardayken dağıtım yapılmaz bide 3 4 kisi harici kimse burda iyiliği hak etmiyor maalsefÖyle göründüğü gibi değil be Erhanım kâr olsa emin ol ki dağıtım yapmadan konu açmam gündüz veriyoruz gece alıyoruz ben bu işten bir b.k anlamadım kâr falan yapamıyorum yapsamda 5-10 bin riske ettiğim paraya değmiyor
Hediyeni aldın mı laValla bu forumda kimse beni yanlış anlamasın da her konu açtığımda 3 5 dm gelmesi beni artik iyice soğutuyor valla eskiden kazanç olduğunda dm gelirdi şimdi konu açıldığında geliyor dağıtımı güzel kazanç oldumu yaparsın zaten yoksa zarardayken dağıtım yapılmaz bide 3 4 kisi harici kimse burda iyiliği hak etmiyor maalsef

Öyle gardaşım onlarıda zaten ara ara özelden görüyorum bende tiksindim artık hep DM kapalı geziyorum kafam rahat , gönüller kırılmasın yanlış bir cevap verip üzülmesin diye cevap vermiyorum onuda yanlış anlayıp dmye cevap veriyorsun diye küsüyorlar insanoğlu bir değişik.Valla bu forumda kimse beni yanlış anlamasın da her konu açtığımda 3 5 dm gelmesi beni artik iyice soğutuyor valla eskiden kazanç olduğunda dm gelirdi şimdi konu açıldığında geliyor dağıtımı güzel kazanç oldumu yaparsın zaten yoksa zarardayken dağıtım yapılmaz bide 3 4 kisi harici kimse burda iyiliği hak etmiyor maalsef