- 15,351
- 6,653
- 113
evet etiket atılmıyorBanladı mı muroyla haylanı
evet etiket atılmıyorBanladı mı muroyla haylanı
Muronun dm kapandıysa ordan da anlayabilirsinevet etiket atılmıyor
Sağlık olsun NBA dumenler donuyorBu kupon nasil gelmedi iki dakikada keyif yasatmiyorlar yemin ederim son 3 dakika 10 sayi kalmıştı faul bile olmadı adam brown 2 1 serbest atıyor bide süperstar olacak adam son saniye pota altı atamıyor neyse sağlık olsun cekim verdim 4 kisiye 500 atacam
Yani onun olacağı belliydi de. Şuradaki muhabbetler yüzünden karısına laf atan muro acayip haddini aşmışevet banlanmışlar konu silindi
gerek yoktu aslında kendi kendilerine yaptılar.Muronun dm kapandıysa ordan da anlayabilirsin
evet onu yapmamalıydı tasvip etmiyorum dışarda yapsalar öyle birşeyi biri ölür biri kalırdı namus sonuctaYani onun olacağı belliydi de. Şuradaki muhabbetler yüzünden karısına laf atan muro acayip haddini aşmış
Ben haylanı haksız görmüyorum tamam onunda etmemesi lazım ama o lafı duyduktan sonra herkesin gözü dönergerek yoktu aslında kendi kendilerine yaptılar.
Aynen gereksiz psikoloji iyi değil çoğumuzun sinirli herkes olmadık muhabbette geriliyor hep sorunları varmış zaten orda patlak verdigerek yoktu aslında kendi kendilerine yaptılar.
neyse boşver kapatalım konuyu oldu ve bitti roll konusu sonuctaBen haylanı haksız görmüyorum tamam onunda etmemesi lazım ama o lafı duyduktan sonra herkesin gözü döner
Geçmiş olsun diyelimneyse boşver kapatalım konuyu oldu ve bitti roll konusu sonucta
Dm atma kardeşim millete belli ki millet rahatsız oluyor bak bugün çok fazla dile getirmeye başladı millet demekki insanlar rahatsız oluyor burda herkesin derdi tasasi var sakin şöyle derdim var böyle derdim var deme tek derdi olan sen değilsinpara için gelmedim ki para için gelsem
Sabaha kadar destek olmazdım zaten şaka yaptım para lazım değil bana ki şunu anlayın artık sevdiğim insanlara takılrım ben para ver diye değil
okDm atma kardeşim millete belli ki millet rahatsız oluyor bak bugün çok fazla dile getirmeye başladı millet demekki insanlar rahatsız oluyor burda herkesin derdi tasasi var sakin şöyle derdim var böyle derdim var deme tek derdi olan sen değilsin
Kanka git uyu. Yanlış yerde sayıyon