- 49,094
- 13,681
- 113
53
ula yine son anda geldi 6 sayı attılar da tebriklerBolsans
bunu çok iyi biliyorum fakirlik konusunu enişteMHer gün et vardı usta her gün bazen alabalık gelirdi tavuk balık et ama etler zaten istifleniyor 2-3 senelik kurbanlıklar nankör olmamak lazım tabi ben şikayetçi değilim
Yerdim her şeyi millet beğenmezdi bana normal geliyordu aç kalmamış millet orda anladım fakirlik görmemiş
Eniste bu maca gram güvenmiyordum ole güzel maclar da yoktu valla o yzuden buda son saniyede mucize ile geldi son bi kupon yapıp bitirelim artikKasa atsan iyiymiş 5k yı yani
hoş geldin balımErhan sende değişik bir bal var kanka son 2 sn karşılıklı 3 attılar 56 çıktı 55,5 üst almışsın ne diyim @Erhan2121 🤣🤣🤣
tebrik ederim dostumEniste bu maca gram güvenmiyordum ole güzel maclar da yoktu valla o yzuden buda son saniyede mucize ile geldi son bi kupon yapıp bitirelim artik
Dun 40k kaybettik dost bugünde az sans donsun bi zahmet puahaerhan bu gece ballı hep son saniyede götürüyor nazar değmesin
Bizde de öyle Allah'ı var her gün et vardı ama etlere işte hiç özen göstermiyorlardi yağları hep duruyordu ama askeriye o kadar da olucak artık yapacak bişey yok ama öyle yüzde 80 hep yenecek şekilde gelirdi öyle ya da böyle yüzde 20 de sevmediğimiz şeyler olurdu devlet askeriyeye inanılmaz para harcıyor bunu görmemek için kör olmak lazım gerçekten çok büyük harcama yapıyorlar askerlik maaşı az olabilir ona bişey diyemem ama sigara içmeyen adam o parayla benim gözümde askerde rahat geçinirHer gün et vardı usta her gün bazen alabalık gelirdi tavuk balık et ama etler zaten istifleniyor 2-3 senelik kurbanlıklar nankör olmamak lazım tabi ben şikayetçi değilim
Yerdim her şeyi millet beğenmezdi bana normal geliyordu aç kalmamış millet orda anladım fakirlik görmemiş
Nere gıdıyon sakallı 20 dk daha dur beraber uyuyalımAlimin uykusu cahilin ibadetinden hayirliymis diyerek uykuya çekiliyorum. Muhabbet ehli dostlar sağlıcakla kalın. Öpüyorum sizleri.