- 88,087
- 96,860
- 113
Bizde onbaşıydık tam çavuş olacaktık askerlik bitti 😂Asker de en sevdiğim rütbe on başı rutbesiydi çok sade ve güzeldi sjdhdhs
Bizde onbaşıydık tam çavuş olacaktık askerlik bitti 😂Asker de en sevdiğim rütbe on başı rutbesiydi çok sade ve güzeldi sjdhdhs
Lan yok bütün gün yemekhane de yatıyor ipneler bize bı yemek geliyordu Allah affetsin patatesler bütün bütün soğanlar bütün bütün etlerin yağları hiç ayrilmaz iğrenç bi şekilde sürekli etli patates yemeği aa ulan insan iki bıçak kullanırNe patatesi yemek şirketleri gönderiyor yemeği artık nizamiye de Ocak mı kaynıyor
Bizde nizamiye disinda hazır konserve yiyorduk EnişteNe patatesi yemek şirketleri gönderiyor yemeği artık nizamiye de Ocak mı kaynıyor
hahaha iyiymişadını soyadını biliyorum ordan yakalıyordum onu bir bakıyorum o çıkıyor dağıtım yaparken 😂 çoğu zaman ben yakaladım onu
en sevdiğim 😀Bizde nizamiye disinda hazır konserve yiyorduk Enişte
Her gün et vardı usta her gün bazen alabalık gelirdi tavuk balık et ama etler zaten istifleniyor 2-3 senelik kurbanlıklar nankör olmamak lazım tabi ben şikayetçi değilimLan yok bütün gün yemekhane de yatıyor ipneler bize bı yemek geliyordu Allah affetsin patatesler bütün bütün soğanlar bütün bütün etlerin yağları hiç ayrilmaz iğrenç bi şekilde sürekli etli patates yemeği aa ulan insan iki bıçak kullanır