- 8,073
- 1,790
- 113
28
Daha bilmediğimiz ne hesaplar vardır onda.Bob 7 hesabı banlandı forumda 8. Ferdiydi saydım ben hepsini de unuttum ilkini
Say lan rütbeleri 😂😂Şimdi nizamiye falan derse kafasına saplagi indiririm
Hissediyorum buralarda bobDaha bilmediğimiz ne hesaplar vardır onda.
Şu an aramızda olabilir
enişte enişte enişte 😀Say lan rütbeleri 😂😂
öyle ban atılınca geri geliniyor mu biraz zahmetli heralde telefonu sıfırla bilgisayarı sıfırla gibiBob 7 hesabı banlandı forumda 8. Ferdiydi saydım ben hepsini de unuttum ilkini
adını soyadını biliyorum ordan yakalıyordum onu bir bakıyorum o çıkıyor dağıtım yaparken 😂 çoğu zaman ben yakaladım onuöyle ban atılınca geri geliniyor mu biraz zahmetli heralde telefonu sıfırla bilgisayarı sıfırla gibi
Dağda bayırda doğuda o kadar görev yaptım. Kimseye ben askerim cartim curtum diye söylenmedim. Adam iki patates soyuyor vatan kurtarıyor.Şimdi nizamiye falan derse kafasına saplagi indiririm
dm ErhanımSay lan rütbeleri 😂😂
Asker de en sevdiğim rütbe on başı rutbesiydi çok sade ve güzeldi sjdhdhsSay lan rütbeleri 😂😂
Dağda bayırda da sonrasını okumadımDağda bayırda doğuda o kadar görev yaptım. Kimseye ben askerim cartim curtum diye söylenmedim. Adam iki patates soyuyor vatan kurtarıyor.
Ne patatesi yemek şirketleri gönderiyor yemeği artık nizamiye de Ocak mı kaynıyorDağda bayırda doğuda o kadar görev yaptım. Kimseye ben askerim cartim curtum diye söylenmedim. Adam iki patates soyuyor vatan kurtarıyor.