- 49,141
- 13,696
- 113
öne güzel silah elinin altında Çek tetiği daya anılna tek kurşunluk işSabahın 5 inde kaldırıyorlardi öğleye kadar ırgat gibi çalışıyorduk. Zaman geçmiyor hiç.
öne güzel silah elinin altında Çek tetiği daya anılna tek kurşunluk işSabahın 5 inde kaldırıyorlardi öğleye kadar ırgat gibi çalışıyorduk. Zaman geçmiyor hiç.
Zorunlu 6 ay bitince ona geçiş yapıcam zaten😃asgari ücretle askerlik yapmak istiyorum diyeydin ne var ki bunda
Kanka sen Lux yaşıyorsun biz gün yüzü görmüyordum dagdaAskerlik maaşıyla geçiniyorum diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum bunu söylememin sebebi elime geçen bir askeri ücret yok anlamındaydı tabii ki dedemden annemden harçlık alıyorum yoksa 1k para 3 4 akşam maç izlerken alınan çereze gidiyor
Anladım bu rdm imişöne güzel silah elinin altında Çek tetiği daya anılna tek kurşunluk iş
Soldier ücret kralAskeri ücret mi asgari ücret mi
O anı yaşamak kolaydır. Ondan öncesini hatırlayıp, sonrasını düşünmek zordur.öne güzel silah elinin altında Çek tetiği daya anılna tek kurşunluk iş
Drogba değil miydi sonradan mı Drogba koydu@Marley erdal bakkalın ilk hesabı neydi o ya b ile başlıyordu konu açmıştı forumda arkadaşlar askerim hafta sonları çalışabileceğim bir iş var mı diye 😂
aklım yerinde değilO anı yaşamak kolaydır. Ondan öncesini hatırlayıp, sonrasını düşünmek zordur.
Çoğu mermiye dokunmamıştır askerde sen sanıyorsun heralde full şarjör geziyor herkes bir atış taliminde görürsün o kadar yalandan nöbete giderken verirler oda kapalı posetöne güzel silah elinin altında Çek tetiği daya anılna tek kurşunluk iş
Açarsan hayatın kayar kafaya sıkmaya gerek yokÇoğu mermiye dokunmamıştır askerde sen sanıyorsun heralde full şarjör geziyor herkes bir atış taliminde görürsün o kadar yalandan nöbete giderken verirler oda kapalı poset
Eniştem Antepli nin de bi multi hesabı vardı Çekirge diye. Öğrenciyim abiler bi simit parası diyordu. O aklıma geldi şimdi. 😂@Marley erdal bakkalın ilk hesabı neydi o ya b ile başlıyordu konu açmıştı forumda arkadaşlar askerim hafta sonları çalışabileceğim bir iş var mı diye 😂
bir yolunu bulur alırdım eniştemÇoğu mermiye dokunmamıştır askerde sen sanıyorsun heralde full şarjör geziyor herkes bir atış taliminde görürsün o kadar yalandan nöbete giderken verirler oda kapalı poset
Senin mesai saatin kaç kardeşim görevin ne askerde mesajlarına biraz baktım bı gündüz giriyon bı gece nasıl oluyorSoldier ücret kral
Bob 7 hesabı banlandı forumda 8. Ferdiydi saydım ben hepsini de unuttum ilkiniDrogba değil miydi sonradan mı Drogba koydu
gene mi gitti oBob 7 hesabı banlandı forumda 8. Ferdiydi saydım ben hepsini de unuttum ilkini
Senin düşmanın maksimum yarım saat yaşar.Senin mesai saatin kaç kardeşim görevin ne askerde mesajlarına biraz baktım bı gündüz giriyon bı gece nasıl oluyor
tabi ki kardeşim askerlikten sonra öyle olmalı min asgari ama sen fazla çerez yiyorsun +++ olması lazım prim gibiZorunlu 6 ay bitince ona geçiş yapıcam zaten😃
Şimdi nizamiye falan derse kafasına saplagi indiririmSenin düşmanın maksimum yarım saat yaşar.