- 8,078
- 1,792
- 113
İttir enişte sıkıntı yokÇok yürekten etmişsin bilirsin ki seven her zaman itilir
İttir enişte sıkıntı yokÇok yürekten etmişsin bilirsin ki seven her zaman itilir
Eee dost ne oldum değil ne olacağım diyeceksinTakip etmeyelim mi dost 😆
noldu kiEee dost ne oldum değil ne olacağım diyeceksin
Bundan 3 ay önce bunları düşünmedin
Ne yazdın bi dhaa yazsana ben görmedimHayırlı işler bol kazançlar beyler bayanlar. Yazıp yazıp sildim. İçinizden 1 kişi anladı sadece ne sildiğimi. Herkese iyi geceler
İyi gcler ahmo✋Hayırlı işler bol kazançlar beyler bayanlar. Yazıp yazıp sildim. İçinizden 1 kişi anladı sadece ne sildiğimi. Herkese iyi geceler
İyi geceler reisHayırlı işler bol kazançlar beyler bayanlar. Yazıp yazıp sildim. İçinizden 1 kişi anladı sadece ne sildiğimi. Herkese iyi geceler
boş ver ben anladım Erhanım insan olmayanlara yazdı içinden söz gümüş ise sükut altındırNe yazdın bi dhaa yazsana ben görmedim
Ben anladım dost. İyi bak hastana sor beni ustana, nedir bu tantana.Hayırlı işler bol kazançlar beyler bayanlar. Yazıp yazıp sildim. İçinizden 1 kişi anladı sadece ne sildiğimi. Herkese iyi geceler
Bu bakış açısı saçma değil mi reis, mesela ben askerim forumda pek takılamıyorum ve asker olduğum için de az para alıyorum onunla da kupon yapmıyorum pek ama forumda aktif olduğum zamanlar insanların kuponları hakkında yorum yapıyorum takip ediyorum sinerji veriyorum ama sırf 5k 10k kuponlar yapıp etkinlik açmıyorum diye bir şeyler kazanmaya hakkım olmadığı sonucuna varıyoruzEniste listeyi bana özelden atti o 4 kişi bende suan sadece forumda etkinlik acan adamlar listede forumda katkısı olmayan adamlara odul vermiyoruz maalesef kusura bakmayın benac bakayım çevrimi tamamlayalım
değil olması gereken buBu bakış açısı saçma değil mi reis, mesela ben askerim forumda pek takılamıyorum ve asker olduğum için de az para alıyorum onunla da kupon yapmıyorum pek ama forumda aktif olduğum zamanlar insanların kuponları hakkında yorum yapıyorum takip ediyorum sinerji veriyorum ama sırf 5k 10k kuponlar yapıp etkinlik açmıyorum diye bir şeyler kazanmaya hakkım olmadığı sonucuna varıyoruz
Hayırlı sabahlar @Cikcik reise de çokça selamlarCumleten hayirli sabahlar arkadaslar ✋
@Erhan2121 bol bol sansn olsun kardesim 🧿
Bol şans diliyorum dostumBolsans
Yok onlan alakası yokta forumdayiz misal ben aktif kullanan biriyim he iyilik yaparken karşılık beklemiyoruz ama burada benim gibi emek veren sürekli kendi cebinden konu açıp millete iyilik eden dostlara odul göndermeyi tercih ediyorum mesllele bundan ibaretBu bakış açısı saçma değil mi reis, mesela ben askerim forumda pek takılamıyorum ve asker olduğum için de az para alıyorum onunla da kupon yapmıyorum pek ama forumda aktif olduğum zamanlar insanların kuponları hakkında yorum yapıyorum takip ediyorum sinerji veriyorum ama sırf 5k 10k kuponlar yapıp etkinlik açmıyorum diye bir şeyler kazanmaya hakkım olmadığı sonucuna varıyoruz
bol şansBolsans
Hayırlı sabahlar işe giderken şans dilemek istedim rastgele cümletenEniste listeyi bana özelden atti o 4 kişi bende suan sadece forumda etkinlik acan adamlar listede forumda katkısı olmayan adamlara odul vermiyoruz maalesef kusura bakmayın benac bakayım çevrimi tamamlayalım