- 24,076
- 17,067
- 113
O pustlk pesinde😂😂Aynen bugün iyi analiz ettik te yasin benden büyük bana abi deme sen benim abimsin dostum puaha
O pustlk pesinde😂😂Aynen bugün iyi analiz ettik te yasin benden büyük bana abi deme sen benim abimsin dostum puaha
Varken değerimiz bilinmedi 😂😂😂 zaten oynamıyorum 2-3 gündür para yok o yüzden foruma da pek girmedim 😂😂 netflixde çizgi film izliyomDun anamiz agladi dost 40k zarar ettik puaha sen yokken
Bol şans diliyorum Erhanım keyfim yok takip edemiyorum inşallah kazandırsınGelirse 4 kisiye dm den ulaşırım
Bolsans
Bende diyorum dünden beri neden hiç bir kuponum gelmiyor kupon gelse snaa yazacam da demekki aklımda sen olduğun için gelmiyor simdi çözdüm olayı ins bu gelir yoksa çıplak kaldik yine puaahBol şans dost
Bol şansGelirse 4 kisiye dm den ulaşırım
Bolsans
NBA de uzman abimizsin işteAynen bugün iyi analiz ettik te yasin benden büyük bana abi deme sen benim abimsin dostum puaha
Ablama paranın bir kısmını atmistim bugün ondan geri aldım dun bende olan son kuruşuna kadar bitti bugünde olan gidecek o zmana hepten beş kuruşsuz kalacam puahaDün saat 19 da battık diyen erho taze kuponla çıktı meydane![]()
Hayır benim hesaptan oynadığın için pauuauau o yüzden burası rahat gelirBende diyorum dünden beri neden hiç bir kuponum gelmiyor kupon gelse snaa yazacam da demekki aklımda sen olduğun için gelmiyor simdi çözdüm olayı ins bu gelir yoksa çıplak kaldik yine puaah
dırum nedir başladı mı maçAblama paranın bir kısmını atmistim bugün ondan geri aldım dun bende olan son kuruşuna kadar bitti bugünde olan gidecek o zmana hepten beş kuruşsuz kalacam puaha
Sans ve biz güldürme beni dost puahaBol şans kardeşim
Elimizi attığımız yer kuruyor abk🤣🤣Bende diyorum dünden beri neden hiç bir kuponum gelmiyor kupon gelse snaa yazacam da demekki aklımda sen olduğun için gelmiyor simdi çözdüm olayı ins bu gelir yoksa çıplak kaldik yine puaah
Bol şanslar dostGelirse 4 kisiye dm den ulaşırım
Bolsans
Beytepeye gel bulvara 😆Saat 03:30 da var daha bi Ulus Kızılay turu yapıp geleyim
Dost bence senin sorunun profil resmiBol şans kardeşim
Forumda 20 tane sevenim var her kazanç ta 20 kişiye ulaşmak gibi bi lüksüm olmuyor malasef dost o yuzden en fazla 1 2 defa odul verebiliyorumVarken değerimiz bilinmedi 😂😂😂 zaten oynamıyorum 2-3 gündür para yok o yüzden foruma da pek girmedim 😂😂 netflixde çizgi film izliyom
Ben o anlamda demiyorum ki ödül ne alaka durup durup bana ödül mü vercen 😂😂😂 ben başka anlamda demiştim paraya gitti konu 🥸Forumda 20 tane sevenim var her kazanç ta 20 kişiye ulaşmak gibi bi lüksüm olmuyor malasef dost o yuzden en fazla 1 2 defa odul verebiliyorum
Dost bence senin sorunun profil resmi
Gariban adamı koymuşsun. Koy oraya bi Elon Musk, Jeff Bezos o zaman noluyor
[/QUOT]
Hatıranı mı kırıcam sanki dost. Eski günlere doneceksek onu da deneriz önümüzdeki günlerde 😂