- 36,343
- 28,435
- 113
Sovabet var kanka freebet veriyorYuzde yuz dost bende ole düşündüm bir daha yatirim felan yapmam
Sovabet var kanka freebet veriyorYuzde yuz dost bende ole düşündüm bir daha yatirim felan yapmam
Neler gitti neler iyi ki bıraktım hasta eder adamıSlota hiç bulaşmamış olsaydım keşke. Ruletten pişman değilim enişte. Para olsa yine oynarım. Ama slot kazanma ihtimalinin çok düşük olduğu bi oyun
@Barrios nirdessinnnSovabet var kanka freebet veriyor
En son mesajı tekalali yine tokatladı herhalde adamı@Barrios nirdessinnn
O tekal yasiyormu hala puahaEn son mesajı tekalali yine tokatladı herhalde adamı
Az önce adama diyordun aq jddhhdhsdhSonunda çekime izin verildi saat 5 te utah maci var o maça girecem para 4.5k çok az yetmez
Küfrettirecek beni 300 lira kasayı basa basa 5k yaptık 3 günde. Beyefendi 4.5 beğenmiyorSonunda çekime izin verildi saat 5 te utah maci var o maça girecem para 4.5k çok az yetmez
Yetmez diyor adam adaştan iyi mi bilcenKüfrettirecek beni 300 lira kasayı basa basa 5k yaptık 3 günde. Beyefendi 4.5 beğenmiyor
Delirtti beni bu enişte. 4k kasamız vardı 12 saat sonra küfredip rastgele maça basarken bulduk kendimizi 🤣Yetmez diyor adam adaştan iyi mi bilcen
Iban at 300 turk lirasi atayım snaa keyfin yerine gelsinDelirtti beni bu enişte. 4k kasamız vardı 12 saat sonra küfredip rastgele maça basarken bulduk kendimizi 🤣
Iban eniste 300 turk lirası maalesef bugün istediğimiz rakamı alamadık yarina artik kazanırsak daha çok atarız puahaYetmez diyor adam adaştan iyi mi bilcen
Yaktın bizi bugün ahmadDelirtti beni bu enişte. 4k kasamız vardı 12 saat sonra küfredip rastgele maça basarken bulduk kendimizi 🤣
300 euro mu demek istedin hemen atıyorumIban at 300 turk lirasi atayım snaa keyfin yerine gelsin
Iban at 300 lira vereyim snaa rol ac o parayida cop et bari puaahAz önce adama diyordun aq jddhhdhsdh
Yeni taktik mi bu adaş dmyi kapatıp İban at demekIban eniste 300 turk lirası maalesef bugün istediğimiz rakamı alamadık yarina artik kazanırsak daha çok atarız puaha
Pauah açtım snaa özel enisteYeni taktik mi bu adaş dmyi kapatıp İban at demek
Takipçi kazandık beni takip ediyor 60-70 kişi de ne sebepten bilmiyorumPauah açtım snaa özel eniste