Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 1+1 Hedef ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,926
96,631
113
10 dolara da 700x isabet etmişti en yüksek kazançta bu rulette arkadan dedeye bırakmıştım hepsini

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,926
96,631
113
Ben de genelde sayı kapatıyorum enişte. Masaya bakıyorum mesela bölge sınırlarına atıyır sadece oraları kapatıyorum. 1 33 6 27 17 25 9 22. 3 kez üst üste attığı oluyor o ara kasa gidersen parayı alıyorsun
Ne kadar az sayı o kadar iyi kazanç maksimum 3-4 sayı alıyordum ben bıraktım artıkta bu oyun böyle oynanır çünkü masa açıksa yüksek pullara gidiyor

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,926
96,631
113
Lightning rulette siyah 8e son paramı basmıştım 56 lira. 500x vurmuştu. 28k almıştım. Tam pandemi başlangıcıydı
Güzel para orphelins e çok x atıyor genelde
Millet alttan üstten kapatıyor çünkü orası arada kalıyor

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,858
14,617
113
Ne kadar az sayı o kadar iyi kazanç maksimum 3-4 sayı alıyordum ben bıraktım artıkta bu oyun böyle oynanır çünkü masa açıksa yüksek pullara gidiyor
Enişte altta isim yazıyor ya kazananların. Oyun bazen en yüksek basana kazandırıyor diğerlerini çekmek için. Siyah 17yi her taraftan kapattım bi ara. Top 25e düştü. Verdiler titreşimi çıktı 17ye girdi. En tepede benim adım yazıyordu

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,926
96,631
113
Enişte altta isim yazıyor ya kazananların. Oyun bazen en yüksek basana kazandırıyor diğerlerini çekmek için. Siyah 17yi her taraftan kapattım bi ara. Top 25e düştü. Verdiler titreşimi çıktı 17ye girdi. En tepede benim adım yazıyordu
Öyle arada hileyi yapıp x e sokuyorlar

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,858
14,617
113
Oynanmaz ama rulette maddi olarak kardayım manen bizi asıl bu işe sürükleyen oyun o yüzden bizi bitiren rulet
Büyük kazançlar görmüş olmak aklımızın hep bi köşesinde kalıyor. Geçen 1200 lirayı 6k yaptım rulette. Normalde çıkmam lazım. 5e katlamışım. Az daha diye diye kaybettim hepsini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...