- 2,137
- 1,548
- 113
Senin açtığın konu zaten global kardeşim sorun görmedim aşırı pislik bunları yapanları ayak derilerini soyup tuzda yürütüp sonra fırına koyup yakmak lazımBu dayı Kolpaçino kimseyi sevmez herkese fırça Kayar
Senin açtığın konu zaten global kardeşim sorun görmedim aşırı pislik bunları yapanları ayak derilerini soyup tuzda yürütüp sonra fırına koyup yakmak lazımBu dayı Kolpaçino kimseyi sevmez herkese fırça Kayar
Bu sayı Kolpaçino kimseyi sevmez herkese fırça Kayar
Bro seni severim dedik bi fikir alışverişinde bulunalım beyinleri yetmedi galiba sadece kumara boş şeylere kafaları çalışıyorBu konu neden açıldı şimdi anlamadım
Çok haklısınSenin açtığın konu zaten global kardeşim sorun görmedim aşırı pislik bunları yapanları ayak derilerini soyup tuzda yürütüp sonra fırına koyup yakmak lazım
Yorumum bu👍daha fazla işkence çeşitleride mevcut her türlü hakediyorlar çünküÇok haklısın
Yok bro sadece arkadas hep boyle acayip acayip konular aciyor.baksana ben hic rencide edici bisey yazmadim hatta muhattapda olmadim adam nefret kustu 😁 genelde actigi konular hemen kilitleniyor yada siliniyor suan aktif mod yok konu kalmis.forumda boyle konu acilirmi yani cok sapkin bi mevzu bu.ve eminimki bilmedigimiz cok seyde var konuda ama burasi konusulcak paylasilicak yer deil.medyadan takip etmek daha saglikli.eminim simdi insta tiktok bu konuyla kayniyor herkes atip tutuyor.mesela bugun duydum davut gulogluda gitmis oraya komik bnce 😁 neyse cikiyorum bn bu konudan pis bi mevzu bu[
Dayı bizde müdahil olduk konuya bilmediğimiz biseymi var bu arkadaş hakkında bilelim ona göre yol alalım
Eyvallah da ben epstein ney onu bilmiyorum vallahBro seni severim dedik bi fikir alışverişinde bulunalım beyinleri yetmedi galiba sadece kumara boş şeylere kafaları çalışıyor
Dayı belki adam psikolojisi aşamadı bu olayı paylaşıp dertleşmek istedi oda olabilir ama yeri burası değil ne diyelimYok bro sadece arkadas hep boyle acayip acayip konular aciyor.baksana ben hic rencide edici bisey yazmadim hatta muhattapda olmadim adam nefret kustu 😁 genelde actigi konular hemen kilitleniyor yada siliniyor suan aktif mod yok konu kalmis.forumda boyle konu acilirmi yani cok sapkin bi mevzu bu.ve eminimki bilmedigimiz cok seyde var konuda ama burasi konusulcak paylasilicak yer deil.medyadan takip etmek daha saglikli.eminim simdi insta tiktok bu konuyla kayniyor herkes atip tutuyor.mesela bugun duydum davut gulogluda gitmis oraya komik bnce 😁 neyse cikiyorum bn bu konudan pis bi mevzu bu
Epilepsi hastalığı mı Allah korusun nöbetleri kötü geçer.Beyler bu konu hakkında yorumlarınız önemli
Laflarina dikkat et ben seninle muhattap bile olmadim.sana iyilik yapip git tedavi ol diyorum bumu firca?ben seninle muhattap bile olmadim.neyse seni kendi haline birakiyorumBu dayı Kolpaçino kimseyi sevmez herkese fırça Kayar
bunlar namussuz doğrumu samet doğru başkanımBeyler bu konu hakkında yorumlarınız önemli
bunun örneklemesi çok şeytan emekli olmuş ama temsilcisi çalışıyor kıyamet yakınBeyler bu konu hakkında yorumlarınız önemli
Niye önemli kanka bizene saçma sapan konu açıp midesini bulandırma kimsenin biz haberlerden kaçıyoruz izlemiyoruz bunları kafa dağıtmaya sohpete buraya giriyoruz sen gelip konu açıyosun @Daimon böyle bi konu ne kadar doğru dost benim hoşuma gitmedi şahsen saygılarBeyler bu konu hakkında yorumlarınız önemli