Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Epstein 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,324
59,754
113
[

Dayı bizde müdahil olduk konuya bilmediğimiz biseymi var bu arkadaş hakkında bilelim ona göre yol alalım
Yok bro sadece arkadas hep boyle acayip acayip konular aciyor.baksana ben hic rencide edici bisey yazmadim hatta muhattapda olmadim adam nefret kustu 😁 genelde actigi konular hemen kilitleniyor yada siliniyor suan aktif mod yok konu kalmis.forumda boyle konu acilirmi yani cok sapkin bi mevzu bu.ve eminimki bilmedigimiz cok seyde var konuda ama burasi konusulcak paylasilicak yer deil.medyadan takip etmek daha saglikli.eminim simdi insta tiktok bu konuyla kayniyor herkes atip tutuyor.mesela bugun duydum davut gulogluda gitmis oraya komik bnce 😁 neyse cikiyorum bn bu konudan pis bi mevzu bu

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,137
1,548
113
Yok bro sadece arkadas hep boyle acayip acayip konular aciyor.baksana ben hic rencide edici bisey yazmadim hatta muhattapda olmadim adam nefret kustu 😁 genelde actigi konular hemen kilitleniyor yada siliniyor suan aktif mod yok konu kalmis.forumda boyle konu acilirmi yani cok sapkin bi mevzu bu.ve eminimki bilmedigimiz cok seyde var konuda ama burasi konusulcak paylasilicak yer deil.medyadan takip etmek daha saglikli.eminim simdi insta tiktok bu konuyla kayniyor herkes atip tutuyor.mesela bugun duydum davut gulogluda gitmis oraya komik bnce 😁 neyse cikiyorum bn bu konudan pis bi mevzu bu
Dayı belki adam psikolojisi aşamadı bu olayı paylaşıp dertleşmek istedi oda olabilir ama yeri burası değil ne diyelim

ismail3453

Aktif Üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
65
76
18
Sanki normal bi olay gibi ünlülerden ses yok kansızlar onlardan farkı yokki ellerinde olsa onlarda pedofili olurlar ALLAH korkusu olmayan adam her türlü boku yer

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,592
2,824
113
Beyler bu konu hakkında yorumlarınız önemli
Niye önemli kanka bizene saçma sapan konu açıp midesini bulandırma kimsenin biz haberlerden kaçıyoruz izlemiyoruz bunları kafa dağıtmaya sohpete buraya giriyoruz sen gelip konu açıyosun @Daimon böyle bi konu ne kadar doğru dost benim hoşuma gitmedi şahsen saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...