- 40,110
- 20,800
- 113
Kaç tl ederDonu kalbul ettirmeye calsıyoz Atlasa
Kaç tl ederDonu kalbul ettirmeye calsıyoz Atlasa
Bizim Donda prensesin imzası var 3 k dan asssagı etmez atlas 1500 veriyo cimri kayseriliKaç tl eder
Baş enişte ya gelirseDonu kalbul ettirmeye calsıyoz Atlasa
Bol şanslar dostSigara paramızı bastık bagimli değiliz
Oranda tam 22 ulan gelir mi gelirEkli dosyayı görüntüle 314937
Yav dost biri 1-1 biri 2-1 biter ilk yari eminimim
Enişte bu gelsin 168 benden sana çalışırYav dost biri 1-1 biri 2-1 biter ilk yari eminimim
Kuponlar geldi ufaktan çekim sayfasina gidelim 600 lira iyi para dostGitti paracıklar
Çekim verdim incelemeye aldı siteKuponlar geldi ufaktan çekim sayfasina gidelim 600 lira iyi para dost
Bolsans sky
Awq hayal kurarken bile cimrilik yapiyon dost şöyle anlasalim 2 kuponda gelirse konuda ki dostlara 50 şer sen atcan ben karışmam 600 umu alır ilerlerimEnişte bu gelsin 168 benden sana çalışır![]()
Nasip değilmiş enişteKuponlar geldi ufaktan çekim sayfasina gidelim 600 lira iyi para dost
Eyvallah dost seni de göreceğim. gelsin de biBolsans sky
Benim kupon yatarsa ki mümkün değil 250 alırım senden dost pardon 268Awq hayal kurarken bile cimrilik yapiyon dost şöyle anlasalim 2 kuponda gelirse konuda ki dostlara 50 şer sen atcan ben karışmam 600 umu alır ilerlerim
Tamam enişte 168 sana geri kalan arkadaşlara da 50 atarızAwq hayal kurarken bile cimrilik yapiyon dost şöyle anlasalim 2 kuponda gelirse konuda ki dostlara 50 şer sen atcan ben karışmam 600 umu alır ilerlerim
Tamam bu da 2. planBenim kupon yatarsa ki mümkün değil 250 alırım senden dost pardon 268
Tamam dost good deal ufaktan çayını kahveni köy yerini alTamam enişte 168 sana geri kalan arkadaşlara da 50 atarız![]()