- 40,110
- 20,800
- 113
İnş enişte tüm kalbimleOynamayanin kestane çizilir tez zamanda inşallah
İnş enişte tüm kalbimleOynamayanin kestane çizilir tez zamanda inşallah
@DomenicoWakko ortada yok yoksa denerdımReco bı 50 bulup oynamazsan konuşmam senle
Yav Domenico 5000 basar 1.35 orana oda son dk gelir@DomenicoWakko ortada yok yoksa denerdım
Borç verin ulaaa 🤣🤣Olum harbi oynayin gelcek kupon
Dost Allah'ını seversen oynar mısınBorç verin ulaaa 🤣🤣
Valla sıfırladım kasayı yoksa olsa inan oynucaktımDost Allah'ını seversen oynar mısın
Esnek hesap falan yok mu 30 bastık dost 100 basmış olsak oyna demicez az bastık oran murdar olcakValla sıfırladım kasayı yoksa olsa inan oynucaktım
Yok dost Kasa çok aslında da uzun hikaye 🤣🤣Esnek hesap falan yok mu 30 bastık dost 100 basmış olsak oyna demicez az bastık oran murdar olcak
Dost su kupona herkese oyna dedim oynamadi nasip boyle bir şey işte kimse kazanamicak benden baskaBol şans enişte![]()
Ben oynarsam patlarsın enişte o yüzden girmeyecemDost su kupona herkese oyna dedim oynamadi nasip boyle bir şey işte kimse kazanamicak benden baska
Ah be dost kesin gelecektiBen oynarsam patlarsın enişte o yüzden girmeyecemUğursuz biri oldum çıktım
![]()
Yav kupon banko kacari yok@Novasky ateşlesene enişte
Seni yakmamı istiyorsan girerim dostAh be dost kesin gelecekti
Yok dostumuz kalmamış 🤣🤣Yav kupon banko kacari yok
Dost yanma manma yapmaz basit bir şekilde kazanirizSeni yakmamı istiyorsan girerim dostkarar mercii sensin
![]()