Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti EnginAres / İY Fenerbahçe

Kupon Miktarı
100.000
Kupon Oranı
1.75

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,771
1,065
113
😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,338
5,073
113
Hala şampiyon fenerim die konuşanlar var Allah'ım kafayı yersin nasıl beyinlerini yikamislar bu fenerli taraftarlarin
Haklısın aga halbuki hiçbir önemi yok Lig şampiyonluğunun heleki Türkiye liginin 250 milyon euroya takım kur antepi rizeyi konyayi yen şampiyon oldum diye kasıla kasıla gez nereden baksan elinde kalır ligimiz

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Sigarayı ve Fener'i bıraktım. Kendimi gençleşmiş gibi hissediyorum

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Karakter yok reis tribünde gol olunca ibne Galatasaray die tezahurat yapiyolardi gol yiyince ağlaya ağlaya stadı terkettiler Mac bitmeden xjdjdjdjjsjssjj
Ona bakarsan Gs şampiyon olunca Fenerlilere Okan Buruk ta dahil ana avrat küfürlü tezahüratlarla kutlama yaptılar. Hatta içlerinde Kerem Aktürkoğlu da vardı. Bir de üstüne hayatında kazanamayacağı paraları kazanıyor Fener'den. Benfica'da çeyreğini bile kazanamıyordu

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Gol atmisin sevin takımına destek var GS ne alaka o anda nasıl soktuysa cimbomum bunlara cikaramiyolar iclerinden djdjjdjdj
Birader biraz terbiyeli olsana forumda. Burada bir Fenerli Gs'lilere bu üslupla konuşsa hoş olur mu. Hemen yetiştirirsin cevabı. İnsanların sinir uçlarıyla oynamanın anlamı yok. Küfürü bütün takımların taraftarı yapıyor. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Keşke hiç olmasa

Soktuk moktuk çıkaramıyorlar dersen biri çıkar banlanma pahasına sana çok ağır küfür eder. Ben yapmam

Son düzenleme: