Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti EnginAres / İY Fenerbahçe

Kupon Miktarı
100.000
Kupon Oranı
1.75

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,933
10,945
113
Ulan şu sığırlara dünya para veriyorlar ama herifler üst üste 10 pas yapmayı beceremiyor. Bu Türk kulüplerini menajerler çok fena söğüşlüyorlar
Abi bunları bak böyle topçuları bi kamptan geçireceksin ülkenin asgari ücretlisi yaşam kampı gibi birşeye bak 1 ay deneteceksin herkese 30 nin tl ile yaşam nasıl olur vs gibi sonra görsünler bakalım ebelerinin biyerleeini adi karaktersiz hepsi, aldıkları parayı şu forumdan bile birkaç kişiye versen adam 90 dakka koşar Allah şahidimdir gidip tüm sahayı dilimle yalarım aq bu kadar paraya bunlar ne adi insanlar

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,084
19,986
113
Geçmiş olsun büyük kaybetmişsin
Asensionun son dakikada pozisyonu az daha üstten vursa goldü kaleci çok iyi çıkardı

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,605
1,431
113
Abi bunları bak böyle topçuları bi kamptan geçireceksin ülkenin asgari ücretlisi yaşam kampı gibi birşeye bak 1 ay deneteceksin herkese 30 nin tl ile yaşam nasıl olur vs gibi sonra görsünler bakalım ebelerinin biyerleeini adi karaktersiz hepsi, aldıkları parayı şu forumdan bile birkaç kişiye versen adam 90 dakka koşar Allah şahidimdir gidip tüm sahayı dilimle yalarım aq bu kadar paraya bunlar ne adi insanlar
Sporcuya garanti ücret verirsen olacağı bu zaten performansa göre maaş olması lazım sporlarda adamlar yatarak para kazanıyor dünyanın en güzel işi valla dünyaları alıyorlar

Erhan2121

Sevilmeyen üye ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,608
44,371
113
Gaza geldik maalesef, GS yenilmiş, maçta sahamızda, rakipte müsait. Şimdi gider 2.yari şov yapar iyice deliririm.
Abi show yapacakta o golleri kim atacak takımda forvet yokki amed macina bakiyordum az forvette diagne var fener de forvet yok bu takim sözde şampiyon olacak elinde olan tüm forvetleri gönderip forvet almamaları tam bir saçmalıktı

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,605
1,431
113
Bi gsli olarak keşke fener kazansın şu maçı da ortalık alev alsın isterim ama sonuç belli olduğu için yinede heyecanlanamıyorum

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,716
3,329
113
Ne kampı dostum. 3 yapmayacak oyuncuya 10 verip alınca o oyuncu o seviyenin oyuncusu olmuyor işte. Nene kim. Musaba kim. Osterwolde kim. Bunların kariyeri, başarıları ne

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,605
1,431
113
Aynen bende istiyorum düşmanım her zaman yakınımda olsun ki acı çekmesini daha yakından göreyim
Valla 2 gün önceye kadar hiç bir takımla dalga geçmezdim ama bu bazı fenerliler varya insanı çileden çıkarır bir cahill in bana yazdığı cümlelere bak hele sen kimi neyle
Kendilerini neyle avutuyorlar sadece güldüm
6004.jpg

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,409
2,200
113
2.yarı 2.5üst veya toplam korner 9.5üst parası olan denesib

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,987
1,172
113
Valla 2 gün önceye kadar hiç bir takımla dalga geçmezdim ama bu bazı fenerliler varya insanı çileden çıkarır bir cahill in bana yazdığı cümlelere bak hele sen kimi neyle
Kendilerini neyle avutuyorlar sadece güldüm
Ekli dosyayı görüntüle 935890
Bende de tüm kuzenler lise müdürüm eski iş arkadaşlarım enistelerim hepsi pusuda bekliyor

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,716
3,329
113
Musaba balon ötesi, yaptığı tek şey topla beraber at gibi koşmak. Kötü değil, ama standart bir 2.lig oyuncusu
Hele nene, hala hayret ediyorum her maç 11 de olmasına
Komik olanı da hiçbir başarısı cv'si olmayan oyuncuları transfer edip başarmalarını beklemek. Bu oyuncularda suç yok. Bunları transfer edenlere bakacaksın. Bu oyuncuların standartı zaten bu