Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elde Para Tutamama

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,250
2,018
113
Ne anladım o işten zaten oynarken geriliyor insan başlarken iki kat gerilecek kaybetmeye başladı mı jlhayat bitecek
Mıllet o yüzden evi arabayı kaybedip hayatına son veriyor ya kazanma hırsı adı alyında bı ara bende kapıldım epey borç yaptım çok az kaldı 1-2 aya duzlukteyım ama ceremesını cektım emin ol burda kazançları ile şov yapanlar bır hamlede maf olabilir bende yüksek kazandığımda eşe dosta atar kendı aklımca hoşuma giderdi arka planında yalnız kaybediyorsun işte... Tek pot 30 k basardım şuan 1 k yüklerken 2 kez düşünüyorum gerrk yok gelirse küçük mıktsrdan gelsin kazanç

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,212
840
113
Mıllet o yüzden evi arabayı kaybedip hayatına son veriyor ya kazanma hırsı adı alyında bı ara bende kapıldım epey borç yaptım çok az kaldı 1-2 aya duzlukteyım ama ceremesını cektım emin ol burda kazançları ile şov yapanlar bır hamlede maf olabilir bende yüksek kazandığımda eşe dosta atar kendı aklımca hoşuma giderdi arka planında yalnız kaybediyorsun işte... Tek pot 30 k basardım şuan 1 k yüklerken 2 kez düşünüyorum gerrk yok gelirse küçük mıktsrdan gelsin kazanç

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,248
383
83
Haftada 1 kere en az 200 300 tlden 30klar falan yapıyorum blackjack crash vs derken ama bu parayı elde tutamıyorum nolur bi öneri verin yıl gireli 2 ay oldu en az 1m hacimim var elde var 0 altın vs alsam gider satarım eminim parayı kitlemek için bi önerisi olan var mı istesem de çekemiyim şöyle bir 6 7 ay
Oynamaya işin

prometheus21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
472
107
43
Cebte kuruş birakmadik. Ne geçse elimize atıyorz sitelere..

prometheus21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
472
107
43
Hele de zarardaysak zararı kapatalım derkendahada batiyoruz

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,248
383
83
Gelin komple söz verelim bırakalım arkadaşlar

Mehmeh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
408
137
43
Şöyle de bişey var carsh oyunlarında günde 5 /10 K yapıyordum yılbaşından sonra 5 gün kayıpsız yaptım ama eğlence mekanına ona buna gidiyorum yiyorum içiyorum 50 K para var 30 a düşüyor gecesi kazanıyorum sonraki gün 50 ye çıkarıyorum sonra bu slod denen lanette kaybettim şimdi günlük koddan 20 30 da çıksa 200 yapıp çekip 2 sigara alıyorum her gün aslında güzel bi irade yada kullanamayacak bi yere koysam v bu carsh oyunlarından iyi kar yapacam

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,200
3,051
113
Siz kumarbaz gormemissiniz demişti yıllarca kumarhane işleten dayım
Allah bizi kurtarsın bro.

Belki de zengin olmamızı engelliyor bu kumar. :D

Belki de fakire fukaraya dağıtmaz bu mallar, kumarda kaybeder bir gecede serveti diyordur mevlam. :)

Kurtuluş lazım bize. :)

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,321
1,890
113
Haftada 1 kere en az 200 300 tlden 30klar falan yapıyorum blackjack crash vs derken ama bu parayı elde tutamıyorum nolur bi öneri verin yıl gireli 2 ay oldu en az 1m hacimim var elde var 0 altın vs alsam gider satarım eminim parayı kitlemek için bi önerisi olan var mı istesem de çekemiyim şöyle bir 6 7 ay
6 ay çekemeyim diyorsan elindeki paraya bağlı ana parayı kitleyip faize yatırabilirsin paran çoksa 1 milyona 35-40 bin aylık ödemeni alırsın para düşük miktarsa kriptoda stake edebilirsin oda faiz gibi istediğin kadar paranı kilitlersin kilit süresince ana paranı çekemezsin faiz kazanırsın ayrıca