- 2,230
- 851
- 113
Ne anladım o işten zaten oynarken geriliyor insan başlarken iki kat gerilecek kaybetmeye başladı mı jlhayat bitecekYapmayan yoktur emin ol
Ne anladım o işten zaten oynarken geriliyor insan başlarken iki kat gerilecek kaybetmeye başladı mı jlhayat bitecekYapmayan yoktur emin ol
Egebet bilen varmı aranızda ne alaka da çekim için selfi melfi istiyor gerek yok dimiYapmayan yoktur emin ol
Mıllet o yüzden evi arabayı kaybedip hayatına son veriyor ya kazanma hırsı adı alyında bı ara bende kapıldım epey borç yaptım çok az kaldı 1-2 aya duzlukteyım ama ceremesını cektım emin ol burda kazançları ile şov yapanlar bır hamlede maf olabilir bende yüksek kazandığımda eşe dosta atar kendı aklımca hoşuma giderdi arka planında yalnız kaybediyorsun işte... Tek pot 30 k basardım şuan 1 k yüklerken 2 kez düşünüyorum gerrk yok gelirse küçük mıktsrdan gelsin kazançNe anladım o işten zaten oynarken geriliyor insan başlarken iki kat gerilecek kaybetmeye başladı mı jlhayat bitecek
İstemez normaldeEgebet bilen varmı aranızda ne alaka da çekim için selfi melfi istiyor gerek yok dimi
Mıllet o yüzden evi arabayı kaybedip hayatına son veriyor ya kazanma hırsı adı alyında bı ara bende kapıldım epey borç yaptım çok az kaldı 1-2 aya duzlukteyım ama ceremesını cektım emin ol burda kazançları ile şov yapanlar bır hamlede maf olabilir bende yüksek kazandığımda eşe dosta atar kendı aklımca hoşuma giderdi arka planında yalnız kaybediyorsun işte... Tek pot 30 k basardım şuan 1 k yüklerken 2 kez düşünüyorum gerrk yok gelirse küçük mıktsrdan gelsin kazanç
Deneme bonus arama yaptılar bide kimli selfi kimlik doğrulama istiyor 5 bin için atmadım bendeİstemez normalde
5 binse at kanka 1 2 için değmezdi deDeneme bonus arama yaptılar bide kimli selfi kimlik doğrulama istiyor 5 bin için atmadım bende
Öder sorun yok at bir şey olmazDeneme bonus arama yaptılar bide kimli selfi kimlik doğrulama istiyor 5 bin için atmadım bende
İp diyomus en son senaryo öyle okudum bir kaç yerdeÖder sorun yok at bir şey olmaz
Oynamaya işinHaftada 1 kere en az 200 300 tlden 30klar falan yapıyorum blackjack crash vs derken ama bu parayı elde tutamıyorum nolur bi öneri verin yıl gireli 2 ay oldu en az 1m hacimim var elde var 0 altın vs alsam gider satarım eminim parayı kitlemek için bi önerisi olan var mı istesem de çekemiyim şöyle bir 6 7 ay
5 bin parami kardeşim he olmayınca para da ne bilim ilkten arama yapicaz sonra cekebilirsiniz dedi sonra yine çekimi kapattı dogrulaama yap diyor5 binse at kanka 1 2 için değmezdi de![]()
Allah bizi kurtarsın bro.Siz kumarbaz gormemissiniz demişti yıllarca kumarhane işleten dayım
6 ay çekemeyim diyorsan elindeki paraya bağlı ana parayı kitleyip faize yatırabilirsin paran çoksa 1 milyona 35-40 bin aylık ödemeni alırsın para düşük miktarsa kriptoda stake edebilirsin oda faiz gibi istediğin kadar paranı kilitlersin kilit süresince ana paranı çekemezsin faiz kazanırsın ayrıcaHaftada 1 kere en az 200 300 tlden 30klar falan yapıyorum blackjack crash vs derken ama bu parayı elde tutamıyorum nolur bi öneri verin yıl gireli 2 ay oldu en az 1m hacimim var elde var 0 altın vs alsam gider satarım eminim parayı kitlemek için bi önerisi olan var mı istesem de çekemiyim şöyle bir 6 7 ay