- 34
- 7
- 8
Son düzenleme:
Promosyonlardan bak Aga kimlik doğrulama istiyor ama güvenilir no problemNasıl aliyoz
Çok güvenilir efsino efsinoo koyayım bonusu efsinoPromosyonlardan bak Aga kimlik doğrulama istiyor ama güvenilir no problem
Direk net konuşsana dostum boynuna dolanacak yanlişliklaÇok güvenilir efsino efsinoo koyayım bonusu efsino
Komikmisin sen ya 4 5 yatırdım çekim yaptın cocuk falanmi bu yada şakamı yapiyo lan siteler hakkina yapiyo demekki 5 bin yatırmış ucbes çekmiş sağlam diyo ya başka yerde soyleme bu dediğini komedi olursun iyi forumlarKasma bu kadar kendini . 4.5 k yatırım yapıp çekim verdim bu problem yok
Boş yapma kardeşim millet deli gibi yatırım yapıp dolandirliyor. Deneme bonusundan yaralanmak icin . Ben çekim yaptım maksat yardımcı olup arkadaşlarla paylaşmak. Sen hayırdır ya k.k.tc de kumarhanen varmiş gibi rollere bürünuyorsunKomikmisin sen ya 4 5 yatırdım çekim yaptın cocufalanmi bu yada şakamı yapiyo lan siteler hakkında yapiyo demekki 5 bin yatırmış ucbes çekmiş sağlam diyo ya başka yerde soyleme bu dediğini komedi olursun iyi forumlar
Bizim mahalledeki çocukların cebindede o miktar var onlarda öder sana o miktarlariKasma bu kadar kendini . 4.5 k yatırım yapıp çekim verdim bu problem yok
Tamam sensin.Bizim mahalledeki çocukların cebindede o miktar var onlarda öder sana o miktarlari
Öyle dersen olur işte siteyi savunma en kasar sitelerden bu efsino ufak ufak öder amacı o zaten siteye cekmekBoş yapma kardeşim millet deli gibi yatırım yapıp dolandirliyor. Deneme bonusundan yaralanmak icin . Ben çekim yaptım maksat yardımcı olup arkadaşlarla paylaşmak. Sen hayırdır ya k.k.tc de kumarhanen varmiş gibi rollere bürünuyorsun)
Sende olabilirsinTamam sensin.![]()
Sende olabilirsin
Eyv. Ben sizi yetkili birine benzettim ondan yoksa kusura bakma kirdiysam sitenin köpekleri oluyor bazen yuzsuzler onlara şey yaptım sen kusura bakma ama efsinonun ayrıca a.q) eyvallah tarko
Yetkim yokda Candan bir insanım ben. Relax felsefesiyle ilerliyorum tabi klavye başindaEyv. Ben sizi yetkili birine benzettim ondan yoksa kusura bakma kirdiysam sitenin köpekleri oluyor bazen yuzsuzler onlara şey yaptım sen kusura bakma ama efsinonun ayrıca a.q
Olsun ben bazen bu saat yapay zekayla konuşuyorum polisi arayacakti bugün ceset var dedim yanımda üç tane aramamistir insallahYetkim yokda Candan bir insanım ben. Relax felsefesiyle ilerliyorum tabi klavye başinda![]()
Yanlizlik kötü bir şey .Olsun ben bazen bu saat yapay zekayla konuşuyorum polisi arayacakti bugün ceset var dedim yanımda üç tane aramamistir insallah
Özelden bilgi verirmisinref link paylaşmışsın dost bu yasak forumda.
Yok be kimseyle konuşmamak için ellitane yerden ariyolar sabah yapay zeka iyidir ruhsuz p,,,Yanlizlik kötü bir şey .
Ref link ne bilmiyorum malesefref link paylaşmışsın dost bu yasak forumda.