- 1,246
- 489
- 83
Ref link diye bahsettiği sitelerin sonunda .com oluyor ya ondan sonrasını silerek paylaş diyorlar.
İşte gerçek profff düzenledim anladım sağol dost traşlanmiş linkRef link diye bahsettiği sitelerin sonunda .com oluyor ya ondan sonrasını silerek paylaş diyorlar.
Rica ederim.Forumlarda gündüzleri veya geceleri bu şekilde reklam yapanlar oluyor,onlar gibi sanarlar yoksaİşte gerçek profff düzenledim anladım sağol dost traşlanmiş link![]()
Site piçi yani . Anladım qups tamamRica ederim.Forumlarda gündüzleri veya geceleri bu şekilde reklam yapanlar oluyor,onlar gibi sanarlar yoksa![]()
Slotrayla konunun alakası yok ?Slotradan uzak durun Ne günlük kayıp var ne haftalık kayıp var ekstra bonus da 10 spin 30 spin veriyor 5 10 tl çıkıyor uzak durun bu siteden hiçbir şey yok
Tebrik ederimKonuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Çekim talebi oluşturdum sonucunu bilgilendirecegim
Cekim yaptığına dair SS atsana
Hani bana hani bana 😁Bizim mahalledeki çocukların cebindede o miktar var onlarda öder sana o miktarlari
Ne kadar sürede ödendi dost.Ödemem geldi. Şansini denemek isteyen arkadaşların bilgisine.
Önce muhtemelen 1 saat sürer reddederler fazla bakiyeyi silip yeniden çekim verirsin oda 1 saat sürüyor hemen hemen 2 saate çekersin.Ne kadar sürede ödendi dost.
1000 çekimde ben verdim şimdi
Konu için teşekkürler. Deneyelim bi şansımızı