Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 500 TL Deneme Bonusu

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,198
825
113
Kasma bu kadar kendini . 4.5 k yatırım yapıp çekim verdim bu problem yok
Komikmisin sen ya 4 5 yatırdım çekim yaptın cocuk falanmi bu yada şakamı yapiyo lan siteler hakkina yapiyo demekki 5 bin yatırmış ucbes çekmiş sağlam diyo ya başka yerde soyleme bu dediğini komedi olursun iyi forumlar

ons03

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
34
7
8
Komikmisin sen ya 4 5 yatırdım çekim yaptın cocufalanmi bu yada şakamı yapiyo lan siteler hakkında yapiyo demekki 5 bin yatırmış ucbes çekmiş sağlam diyo ya başka yerde soyleme bu dediğini komedi olursun iyi forumlar
Boş yapma kardeşim millet deli gibi yatırım yapıp dolandirliyor. Deneme bonusundan yaralanmak icin . Ben çekim yaptım maksat yardımcı olup arkadaşlarla paylaşmak. Sen hayırdır ya k.k.tc de kumarhanen varmiş gibi rollere bürünuyorsun :))

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,198
825
113
Boş yapma kardeşim millet deli gibi yatırım yapıp dolandirliyor. Deneme bonusundan yaralanmak icin . Ben çekim yaptım maksat yardımcı olup arkadaşlarla paylaşmak. Sen hayırdır ya k.k.tc de kumarhanen varmiş gibi rollere bürünuyorsun :))
Öyle dersen olur işte siteyi savunma en kasar sitelerden bu efsino ufak ufak öder amacı o zaten siteye cekmek

ons03

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
34
7
8
Eyv. Ben sizi yetkili birine benzettim ondan yoksa kusura bakma kirdiysam sitenin köpekleri oluyor bazen yuzsuzler onlara şey yaptım sen kusura bakma ama efsinonun ayrıca a.q
Yetkim yokda Candan bir insanım ben. Relax felsefesiyle ilerliyorum tabi klavye başinda :)

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,198
825
113
Yetkim yokda Candan bir insanım ben. Relax felsefesiyle ilerliyorum tabi klavye başinda :)
Olsun ben bazen bu saat yapay zekayla konuşuyorum polisi arayacakti bugün ceset var dedim yanımda üç tane aramamistir insallah

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,734
24,776
113
ref link paylaşmışsın dost bu yasak forumda.