Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin drogba6 / Tahmin Etkinliği

Kupon Miktarı
0
Kupon Oranı
0.00

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,759
3,022
113
Bak 4 oranı kaçırdın sabah yazdım hatta etiket attim sana

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,527
4,512
113
Dostlar bugün oynanacak futbol, basketbol ve tenis maçlarından gözünüze çarpan güzel maç tahminimiz varsa saat ve oran şeklinde alabilirim. Seçtiklerimi beğenecegim. Won olursa trx ile gönderim olacak. Şimdiden emeğinize sağlık. İyi forumlar.
Tabii dost bol şanslar herkese öncelikle

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,763
9,607
113
Dostlar bugün oynanacak futbol, basketbol ve tenis maçlarından gözünüze çarpan güzel maç tahminimiz varsa saat ve oran şeklinde alabilirim. Seçtiklerimi beğenecegim. Won olursa trx ile gönderim olacak. Şimdiden emeğinize sağlık. İyi forumlar.
@drogba6 reis gs maçına ilk yarı 4.5 korner üst yatma imkanı yok

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,759
3,022
113
Vallahi verdik mesajımıza bile bakmadın dost o kadar sana etiket de attım kupon da geldi insan bir mesajımıza bakar herkese cevap verdin bana vermedin olsun canın sağ olsun oynasaydın kazanmıştın şimdi @drogba6

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,527
4,512
113
Granada - Bilbao İspanya Başkentinde çok kolay skor üreten iki takım oynuyo rahat üst olur dost bence kaçırma derim ben 171.5 tan üst öneririm

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,223
7,977
113
Şu maçta dönmeyen şaibe kalmadı. Son 2 dk kala son periyot 0-4 66 69 du. Daha be söylenir ki @drogba6 4615.jpg

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,315
18,929
113
Vallahi verdik mesajımıza bile bakmadın dost o kadar sana etiket de attım kupon da geldi insan bir mesajımıza bakar herkese cevap verdin bana vermedin olsun canın sağ olsun oynasaydın kazanmıştın şimdi @drogba6
Çok aktif değildim gozden kaçmıştır bro kusuruma bakma

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,315
18,929
113
Gece 2den sonraki maçlara var mi analiziniz? 3 lu vurup yatalim

drogba6

G A L A T A S A R A Y