- 5,776
- 1,249
- 113
Gs takım 2.5 üst
Futbol ilk yarıdan ✅️Güzel gidiyor nazar değmesin.
@drogba6 oynadın dimi kankamSağlam kombine kasa girilir oran tatmin etmezse Başak yenerde koyabilirsin bol şanslar dost
Tabii dost bol şanslar herkese öncelikleDostlar bugün oynanacak futbol, basketbol ve tenis maçlarından gözünüze çarpan güzel maç tahminimiz varsa saat ve oran şeklinde alabilirim. Seçtiklerimi beğenecegim. Won olursa trx ile gönderim olacak. Şimdiden emeğinize sağlık. İyi forumlar.
@drogba6 reis gs maçına ilk yarı 4.5 korner üst yatma imkanı yokDostlar bugün oynanacak futbol, basketbol ve tenis maçlarından gözünüze çarpan güzel maç tahminimiz varsa saat ve oran şeklinde alabilirim. Seçtiklerimi beğenecegim. Won olursa trx ile gönderim olacak. Şimdiden emeğinize sağlık. İyi forumlar.
Granada - Bilbao İspanya Başkentinde çok kolay skor üreten iki takım oynuyo rahat üst olur dost bence kaçırma derim ben 171.5 tan üst öneririmDostlar bugün oynanacak futbol, basketbol ve tenis maçlarından gözünüze çarpan güzel maç tahminimiz varsa saat ve oran şeklinde alabilirim. Seçtiklerimi beğenecegim. Won olursa trx ile gönderim olacak. Şimdiden emeğinize sağlık. İyi forumlar.
kesin görmedi bunu@drogba6 reis gs maçına ilk yarı 4.5 korner üst yatma imkanı yok
4.5 üst olmadi ki yakesin görmedi bunu
Çok aktif değildim gozden kaçmıştır bro kusuruma bakmaVallahi verdik mesajımıza bile bakmadın dost o kadar sana etiket de attım kupon da geldi insan bir mesajımıza bakar herkese cevap verdin bana vermedin olsun canın sağ olsun oynasaydın kazanmıştın şimdi @drogba6
Bu da patlamış geçmiş olsun dostLorient var
PSV ust
Bu da gitmis@drogba6 dost como-torino maçı kg var kesinlikle analiz yaptım.
Ben sana GS takım 2.5 dedimBu da gitmis
@drogba6 phidelphia kazanır ve 227.5 üst 3 küsür oranGece 2den sonraki maçlara var mi analiziniz? 3 lu vurup yatalim
3 gol bile mucizeydi bu futbolla. Gsye ligde güven yok artikBen sana GS takım 2.5 dedim
La ilk yarı karagümrük atar dedim 3 orsnı vardı tekli yeterdi sanaKoca forumda verilen 2 3 maç tutmuş. Toplaşıp hamama gidelim