- 35,231
- 18,894
- 113
lol hiç anlamam ama denenir takip ediyorsangen.g lol maçı var toplam harita 2.5 üst saat 14.00 güzel oran
lol hiç anlamam ama denenir takip ediyorsangen.g lol maçı var toplam harita 2.5 üst saat 14.00 güzel oran
Futbolu alBasket bitmiş bile
😂İlk yarıdan 4 olmuş dost
Erzincan 5 maçta 1 puan almış 1 gol atmış 7 gol yemiş dostFutbolu al
Dost 2.5 üst rahat gelmesi lazım gol atan takımlarAnkarada hava durumuna bakmak lazım
Kırmızı çıktı maçtaDost 2.5 üst rahat gelmesi lazım gol atan takımlar
2.5 banko 3.5 rahat gelir artıkKırmızı çıktı maçta
Genelde kırmızı maçı kilitliyor ama takipteyiz bakalım2.5 banko 3.5 rahat gelir artık
Bol şansDostlar bugün oynanacak futbol, basketbol ve tenis maçlarından gözünüze çarpan güzel maç tahminimiz varsa saat ve oran şeklinde alabilirim. Seçtiklerimi beğenecegim. Won olursa trx ile gönderim olacak. Şimdiden emeğinize sağlık. İyi forumlar.
Takipteyim dost ben de 🙏Genelde kırmızı maçı kilitliyor ama takipteyiz bakalım
Tek mac mi verelim dostDostlar bugün oynanacak futbol, basketbol ve tenis maçlarından gözünüze çarpan güzel maç tahminimiz varsa saat ve oran şeklinde alabilirim. Seçtiklerimi beğenecegim. Won olursa trx ile gönderim olacak. Şimdiden emeğinize sağlık. İyi forumlar.
Ben yapayım bir tane kardom sağlamınaDostlar bugün oynanacak futbol, basketbol ve tenis maçlarından gözünüze çarpan güzel maç tahminimiz varsa saat ve oran şeklinde alabilirim. Seçtiklerimi beğenecegim. Won olursa trx ile gönderim olacak. Şimdiden emeğinize sağlık. İyi forumlar.
0-1Genelde kırmızı maçı kilitliyor ama takipteyiz bakalım
Benim kuponu görmedinGenelde kırmızı maçı kilitliyor ama takipteyiz bakalım
0-2Genelde kırmızı maçı kilitliyor ama takipteyiz bakalım
İlk yarı 0-0 bitse girecektim. Bana inat son dk 2 gol attı adamlar